Toysdaily 玩具日報

★ 刺殺特攻 ★ 武裝神姬 EX Type Dolphin

原文章由 分手勿語仔 於 21-6-2007 10:39 PM 發表
的確佢個樣係差左少少:(:(
不過自己鐘意就ok啦:$:$

原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 21-6-2007 12:52 PM 發表
樣衰?? :? 呢隻我覺得超型wor:!

拿拿拿,你兩個出去打一陣,邊個贏左返黎話我知定案…呵。
又會差別咁大… 真係各花入各眼…或者玩過實物又會有另一番體會。
原文章由 nakeman 於 21-6-2007 22:50 發表
哇…受寵若驚,不過先多謝你回覆呀…

呢個月(6月)係一個玩具界大事代,
出玩具數量之多直叫玩家破產…
唔買又見人玩自已無得玩,
真係跟又死唔跟重死。
我唯有揀其中幾件玩具深入少少玩…
可能因為咁會玩得認真少少喇。
不過點都唔算pro既,
咁岩幾張相砌埋又俾我駁到個章節,運氣較好吧了。

不過我都好想拋磚引玉,希望有其他人一齊玩慶d,
唔好成日望住日本仔幾個網讚嘆…香港人都可以玩得顛喔。

p.s.我去你個blog留唔到言喎…請賜教…(踢館不遂,心有不甘

留唔到言??? bcoz need yahoo a/c?:?
原文章由 Gundam@EFSF 於 21-6-2007 10:55 PM 發表

留唔到言??? bcoz need yahoo a/c?:?

我有架…pm講^~^
原文章由 nakeman 於 21-6-2007 23:06 發表

我有架…pm講^~^

Oh... I will check yahoo admin....
原文章由 Gundam@EFSF 於 21-6-2007 11:17 PM 發表

Oh... I will check yahoo admin....

maybe my own problem only... but i just don't know why.
and i'll try to get there later again ^~^
原文章由 nakeman 於 20-6-2007 22:38 發表

繼人魚,鳥型之後,終於可以介紹EX 海豚式。這個神姬一直被人指責『樣衰』,有商店 ...

nakeman兄,請問淺啡色裝甲那隻ex神姬,套上手和腿裝甲那些圈圈盒內有否附送?
or 你是用素體那些圈圈
好型........大大用metal gear 的game mon 來做背景, 但超得
nakeman 兄:
唔好玩啦,我唔係乜野專業,只係有時發下嘮叨同大家講下有時可以用唔同角度去睇下件玩具,唔啱有時可以睇到啱,啱又可以睇到唔啱,咁我會覺得比較有趣:DD總好過一係就qc唔好比都唔要,一係就死都要買:ar:

我又幾喜歡腳個水蹼,水鬼隊無左個蹼我覺得好似差d.你唔講我真係唔記得隻聖誕老婆,你講完我都仲要諗多下先記得佢.....
原文章由 AJ 於 22-6-2007 09:03 AM 發表

nakeman兄,請問淺啡色裝甲那隻ex神姬,套上手和腿裝甲那些圈圈盒內有否附送?
or 你是用素體那些圈圈

拿拿拿…証明你唔專心…文章已經答左你既文題喇,
唔得,要罰你睇多次,呵~

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 5331&highlight=  << 睇睇丫,我d舊舊文章。
原文章由 亞煞玲 於 22-6-2007 09:14 AM 發表
好型........大大用metal gear 的game mon 來做背景, 但超得

多謝你呀煞玲哥。
可能都係konami出品,都幾夾架。不過好似無咩人鐘意蛇伯…回應都無咩人提到。
蛇伯d games超正啊,希望多d人留意喇。
星佬叔叔喜歡上次那隻紅白用槍的.

星佬叔叔覺得這隻要大量入貨才好玩的.
原文章由 warxv 於 22-6-2007 09:59 AM 發表
nakeman 兄:
唔好玩啦,我唔係乜野專業,只係有時發下嘮叨同大家講下有時可以用唔同角度去睇下件玩具,唔&#21873;有時可以睇到&#21873;,&#21873;又可以睇到唔&#21873;,咁我會覺得比較有趣總好過一係就qc唔好比都唔要,一係就死都要買

我又幾喜歡腳個水蹼,水鬼隊無左個蹼我覺得好似差d.你唔講我真係唔記得隻聖誕老婆,你講完我都仲要諗多下先記得佢.....  

Warx:
唔係呀,我真係覺得你pro嘛,你對玩具既設計到生產都有深入認識,係有實戰經驗喎。我只會擺上手把玩,然後無責任咁亂評『好玩、唔好玩』… 所以對你的意見我絕對專重的(from the bottom of my heart :love: )。

聖誕老婆係最失色一只神姬…當然落到高人手中又會玩得出神入化,我嘛…
原文章由 星佬六世 於 22-6-2007 10:38 PM 發表
星佬叔叔喜歡上次那隻紅白用槍的.

星佬叔叔覺得這隻要大量入貨才好玩的.

你講果只就係我所指既『聖誕老婆』喔…:DD

原文章由 nakeman 於 27-6-2007 01:36 AM 發表

你講果只就係我所指既『聖誕老婆』喔…:DD

http://lh5.google.com.hk/image/dun ...

r咦,  大你呢款神姬用左咩頭同身體?
原文章由 kyostanley 於 27-6-2007 02:02 AM 發表

r咦,  大你呢款神姬用左咩頭同身體?

你知架…
頭係天上天下 震波蛋

身係種子