Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Acadica 無限地帶23 Garland 開盒報告~~!!

唔知係唔係我錯覺 ... 好似覺得 人形比例 怪怪地咁 ...
定其實係 跟 原設 ??:(

再细睇個胸係大過原設但我覺得跟原設^^""…原設都係有别一般正常  發表於 2-8-2018 05:58 PM
呢隻真係既愛且恨,
1900貴, 但一圓細個時既夢...{:1_207:}

多謝CHING 細節分享

Thanks 師兄,我都覺得貴左啲…  發表於 2-8-2018 05:59 PM
QC 98分!(德兄應該好滿意)
Because of this sentence, must add marks for support. {:1_220:}

p.s. Will play it tonight in ToysTV................ :shy:
Douglas.M.Saint 發表於 2-8-2018 05:14 PM
Because of this sentence, must add marks for support.

:shy::DD

今晚玩得開心…係小心啲:DD
Vince 發表於 2-8-2018 04:27 PM
唔知係唔係我錯覺 ... 好似覺得 人形比例 怪怪地咁 ...
定其實係 跟 原設 ??
...

主要係対腳太瘦,但因為遷就電單車比例又不能太肥.....
Douglas.M.Saint 發表於 2-8-2018 05:14 PM
Because of this sentence, must add marks for support.

今晩玩變形時要有刮花的覺悟!直播時不要叫出來(笑)
有入手,但未開,先支持一下!!!
借師兄度搞搞陣先:he:

唔知有冇師兄可指點吓頭後面個位係咪夾唔埋:(

好POST支持!
不過等睇又人話A社攞Y社舊模改PACKING再出先:38:
支持師兄正post :love:
777@code 發表於 2-8-2018 03:28 PM
尋日超人千九有找 walk in 買左,當時目測重有貨。輪轉到,但5可以推車。 ...

OH....THANK YOU!!
坐定定,等攞貨!
{:1_377:}very good review! I am also waiting for my Garland to arrive!
:what:甩油小事,我真系要complain下D 水口……剪得超差,有兩個在前輪正正前面,崩左一忽,大佬,二萬幾yen好心做好d……
lmtsuper 發表於 4-8-2018 12:33 PM
甩油小事,我真系要complain下D 水口……剪得超差,有兩個在前輪正正前面,崩左一忽,大佬,二萬幾ye ...

我果件冇崩,個切口凸小小出泥,重研究洗5冼 打磨一下, 請問前轆係咪原色膠?thx