Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 動漫節 Hottoys 6款珍藏版人偶會場搶先預訂

我1點23分登入,已經全部日子full晒訂唔到...
唔知以為唔洗錢....
交叉人 發表於 1-8-2018 02:09 PM
你的珍藏版便珍藏個夠,普通版要登記是因爲為大家好?平時我過兩個月仲有得訂,呢個係咩安排? ...

唔好話遲2個月。。。
而家遲1個鐘都冇得訂。。。
天蠍座 發表於 1-8-2018 04:12 PM
我1點23分登入,已經全部日子full晒訂唔到...
唔知以為唔洗錢....

好彩我1:20入都訂到
訂普通版都咁麻煩.....
咁係咪以後所有產品都係咁安排, 係又好呀, 疊埋心水玩其他
普通版預約訂完,一樣有直接訂,,

又冇標明限量500隻之類

啱啱打通Ht電話, 我問咗今日預約唔到嘅話係咪即之後都無得訂個職員話係喎
rention929 發表於 1-8-2018 04:54 PM
啱啱打通Ht電話, 我問咗今日預約唔到嘅話係咪即之後都無得訂個職員話係喎 ...

唔係卦,發生咗乜事?
不過我真係唔信佢會咁做,(電影對白)錢啊賺錢吖唔通有錢都唔要吖
rention929 發表於 1-8-2018 04:54 PM
啱啱打通Ht電話, 我問咗今日預約唔到嘅話係咪即之後都無得訂個職員話係喎 ...

嘩!敢都得,Hot Toys 好趕客喎!

:47:     
要睇下邊個ht職員講,如果系盧覓雪講我比較信
RX-78-02 發表於 28-7-2018 11:34 AM
我是首日其中被愚的一名普通玩家,1點前入場一直排至7點前成功訂購(足六小時),比去年首日同時段足足多出三 ...

我覺得為件咁野排3個鐘已經係好癲...真心果句拎上玩下影下相都可能冇15分鐘就放入櫃...
呢 D 手法就等你班人收聲,你話焗排後樓梯辛苦呀嘛,炒家多呀嘛,
而家要你一人真係每款限訂一隻,對曬出生日期同名先比訂,話知你私隱,
而家就截你幾日,之後再開翻,你無得話佢不是啦,又解決炒家又解決焗樓梯,仲想點?
其實睇真少少,呢六隻野係咪真係正到非買不可?
tony2013 發表於 1-8-2018 05:15 PM
要睇下邊個ht職員講,如果系盧覓雪講我比較信

接聽我電話嗰個係妹妹嚟
就當佢估唔到,因原先是一整天預約時間,一句反應熱烈再加推攪掂,職員或暫時跟原意照覆無得walk-in。話說回來就算俾一天預約其實都係唔夠,究竟咩葫蘆賣咩藥?俾你訂都係三日,我唔多信之後無,如果真係無,唯有賣走2,4,5,6,慳返,拒絕俾佢玩死,你普通開訂我唔去係我自己抵死,你咁樣玩我們,我點都要為自己爭口氣
普通版野,即唔再係咩動漫 6 寶啦?有冇人比較過呢 6 件蛋散以外係咪乜Q貨都冇得訂?蟻俠呢?奇異博士呢?JL版超人呢?THANOS呢?呢幾件野咪仲風頭勁,我唔信 6 件蛋散生產量會少過以上呢D。