Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys - MMS484 - Avengers: Infinity War- 1/6th scale Doctor Strange

我昨日都訂左. 好少玩著衫人仔.

當年要排, 因為產量小, 如果唔盡快訂, HT 真係試過 1,2 日或爆額截訂。 咁如果唔去排, 截左就要硬食 炒。 今時今日, 開訂起馬半年,大量生產, 仲排乜鬼呀。 訂左等成年, 都唔差在等多 幾個月甚至本年啦
ht 今時唔同往日啦 有迪士尼做 後盾 你睇佢又一城嗰啲 規模同本錢 就知今日不可同日而語 生產量都唔同 一定唔會好似以前唔夠貨 只怕你唔定啫
TRiCKY 發表於 21-5-2018 09:01 AM
冇記錯嘅話呢一幕嘅寶石就係咁嘅色.. 暗淡無光..
因為嗰時係 "咁咁咁" 嘅嘛.. ...

冇光理倫上同Thano無限手套上無開燈粒石質感係一樣㗎,但依家呢?
頂佢個肺, 諗住今日應該小人D, LUNCH 開門去訂, 點有D 3 個波的C奶, 幾條唔只乜水的阿叔係櫃台問呢樣得唔得, 唔留電話得唔得, 又問拎本開訂書翻來翻去, 最後無訂走,走時見D人又排去後樓梯,真係咁鐘意 20 樓後樓梯個陣焗臭味
toysfun 發表於 21-5-2018 03:28 PM
頂佢個肺, 諗住今日應該小人D, LUNCH 開門去訂, 點有D 3 個波的C奶, 幾條唔只乜水的阿叔係櫃台問呢樣得 ...

係囉…一心諗住唔急玩,過左頭個幾日先去訂…點知今日又係排到落17/F,唔想焗到暈…唯有又離開戰場了

不過呢隻今次雖然係Hot item,不過佢人氣邊有其他個d隊長同IM咁勁呀,呢次班炒家應該仆直了
諗字今日唔駁排隊 , 放工6點幾去到 , 見排到入樓梯 , 瀟灑轉身走人
今天六點半到也去到19/F但不用半小時搞定!目測應該全是玩家!坦白講、現在炒家對象也不是我們香港人而是強人! 大陸是有代理但價錢還是比香港貴,所以很多水客也直接來訂!
講句老實,炒得起既都系果D黑馬。收訂果陣無人睇好少訂,出佐驚豔全場既0者
哩隻咁多人訂,肯定炒唔起,有價無市啦。訂唔到咪等食現囉,可能平幾舊添
sbyk 發表於 22-5-2018 06:54 AM
講句老實,炒得起既都系果D黑馬。收訂果陣無人睇好少訂,出佐驚豔全場既0者
哩隻咁多人訂,肯定炒唔起,有 ...

Exactly. 就好似6號同5仔當初好多人唔睇好一樣。
建議班鍾意揸鑊鏟的人去隔離板炒METAL BUILD啦,HT都係留返俾一班真正用家好啦,有愛就訂,正當用家係唔會理會出貨後升定跌的。
wiswis 發表於 22-5-2018 11:01 AM
建議班鍾意揸鑊鏟的人去隔離板炒METAL BUILD啦,HT都係留返俾一班真正用家好啦,有愛就訂,正當用家係唔會 ...

Metal Build 炒極有限,2牛左右定價,最利害果隻突自都系升多一倍幾,你睇上年年底隻00q,而家,,
而且高達機械人樣,自己買盒mg又得,平d robot魂又得~

比你入多隻,入00q定合金mark6?

其實今次訂既人太多,自用好了

復聯2果時又好似今次咁,個個盲沖沖以為有錢執

竟然要八魚訂!開-年訂期,收息-係會笑!
solidsnaker 發表於 21-5-2018 10:50 PM
今天六點半到也去到19/F但不用半小時搞定!目測應該全是玩家!坦白講、現在炒家對象也不是我們香港人而是強 ...

Hottoys 自己淘寶都有開店