Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys - MMS484 - Avengers: Infinity War- 1/6th scale Doctor Strange

唔知琴日有幾多人係比佢張千手呃左去落訂呢
:36: 100%訂!!   {:1_208:}   :67:
how  much?
thanks
好多人,到十樓
尋日睇到好似真係排到地下,首日單o既吸引力真係好勁,好耐無見過咁多人排{:1_206:}

P.S都估唔到件衫差唔多都再出,好明顯就睇中佢1.0咁多人高追,好有市場
不過真係睇唔出個千手係個backdrop...
507 發表於 19-5-2018 04:13 PM
不過真係睇唔出個千手係個backdrop...

好明顯佢放官圖嗰張就係佢地p嚟做backdrop嗰張
請問Ching呢隻定價幾$?
fatality 發表於 20-5-2018 10:27 AM

直接上HOTTOYS Facebook就知啦 , 不用求人!
fatality 發表於 20-5-2018 10:27 AM

1630, 800訂……
今日同人去訂,真開心舒服,完全唔使排
好佩服排到十樓定地下既人係幾咁有耐性,我行入去後樓梯感受幾秒已經好暈
其實第三日訂的話會比首日訂的遲幾多日排到貨呢?
newnov 發表於 20-5-2018 02:59 PM
今日同人去訂,真開心舒服,完全唔使排
好佩服排到十樓定地下既人係幾咁有耐性,我行入去後樓梯感受幾秒已 ...

如果用anakin skywalker, 第1和3日差個半月

但呢D Marvel heat item.....耐D la
nela 發表於 20-5-2018 03:04 PM
如果用anakin skywalker, 第1和3日差個半月

但呢D Marvel heat item.....耐D la

咁都算幾耐,唔怪得有咁多人排,
好彩我就一早睇化,唔使一定要即刻玩
chungyuihing 發表於 19-5-2018 10:08 PM
好明顯佢放官圖嗰張就係佢地p嚟做backdrop嗰張

我有諗過佢係 iron spider咁o既做法去整千手...................
真係諗多左.............
wkt2157 發表於 18-5-2018 10:42 PM
對比1.0頭雕兩代各有特色,值得收藏,個人覺得2.0髮型比較順眼,硬要搵缺點只有時間寶石項鍊之開眼部份如果 ...

冇記錯嘅話呢一幕嘅寶石就係咁嘅色.. 暗淡無光..
因為嗰時係 "咁咁咁" 嘅嘛..