Toysdaily 玩具日報

[新品消息] IN FLAMES X NEWSOUL新品:1/6三國虎將魂系列之 神勇關雲長【單...

elliottlai 發表於 18-5-2018 01:14 AM
死火,呢次真係死火,呢但新關羽真係又型左,其實之前1.0已經係十分神似,但今次再加個斜啤樣,而且又精細 ...

哈哈,其實好事,越出越好係正常,而且肯嘗試走1比12路線,真係低讚。見師兄個頭像,呢隻走唔甩啦。
elliottlai 發表於 18-5-2018 01:14 AM
死火,呢次真係死火,呢但新關羽真係又型左,其實之前1.0已經係十分神似,但今次再加個斜啤樣,而且又精細 ...

師兄你呢啲三國迷,呢隻實走唔甩啦,快快去科水啦(講笑)
出到咁正,毫無還手之力,訂了!
bfish 發表於 18-5-2018 08:28 AM
哈哈,其實好事,越出越好係正常,而且肯嘗試走1比12路線,真係低讚。見師兄個頭像,呢隻走唔甩啦。 ...

唉,曾經有人話,呢個世界啲女係無限,男人嘅精力,係有限,以有限打無限,輸梗!呢句說話都可套落我度。。。。呢個世界正嘅figures 係無限,但我嘅金錢就十分有限,我以有限追佢無限,我只會輸得極為慘淡,但。。。。歌仔都有得唱,我都依然係。。。。一追再追。。。
ilove12inch 發表於 18-5-2018 06:01 PM

係啦,如佢今次都係出到趙雲咁,我都或者頂得住,但佢出到咁靚仔,唉,我除左認命仲可以點丫
ilove12inch 發表於 18-5-2018 06:01 PM

係啦,如佢今次都係出到趙雲咁,我都或者頂得住,但佢出到咁靚仔,唉,我除左認命仲可以點丫

我想覆你,覆錯左,樓上位師兄,打擾了
rention929 發表於 18-5-2018 12:37 PM
師兄你呢啲三國迷,呢隻實走唔甩啦,快快去科水啦(講笑)

我連覆兩次都錯,我係覆你的
elliottlai 發表於 18-5-2018 07:12 PM
我連覆兩次都錯,我係覆你的

好在我淨儲呢間公司三國系列,其它公司免疫
希望快D出埋劉備同諸葛亮

其實303嘅質素亦唔差,而且真係進步左好多,呢啲係我部分收藏,戰馬太佔空間,所以就無放出黎喇

點解唔再出血戰版…我的張飛好孤獨
phoenix_fai 發表於 19-5-2018 10:29 AM
點解唔再出血戰版…我的張飛好孤獨

血戰張飛出了無耐,兩千鬆仍追到喎
frontline 發表於 17-5-2018 07:26 AM
請問兩把武器係咪金屬制?

如無意外應係膠,但其實我反而唔希望佢係金屬,因為會太重,好容易令到人偶出現不舉嘅情況,影響擺poses
elliottlai 發表於 20-5-2018 08:22 PM
如無意外應係膠,但其實我反而唔希望佢係金屬,因為會太重,好容易令到人偶出現不舉嘅情況,影響擺poses ...

謝謝回覆,太重又真係會不舉嘅

會唔會再出3.0, 4.0?又要賣咗隻1.0版。呢隻可以上神台