Toysdaily 玩具日報

查看: 20655|回復: 35

[分享討論] 千值練 真蓋特 關節改套

台灣預備出金屬改套解決問題

希望能幫助到各位大大

可參考影片  或搜尋FB加入   "就是要型道"  看看有無幫助
https://youtu.be/Y-n2ohw1sAM

呢隻真係要改先得
好想買,要點先買到?

X2  發表於 14-5-2018 03:20 PM
X 2, 要點先買到?
其實唔關材質事(好多時球關月番膠比金屬更好(詳見笨大DX超合金 VF-25 ver.2系列)
重點係呢個改件個socket夠唔夠包到粒球關
350台幣真係抵玩,
可惜無台灣朋友的話要160+順豐到付, 買得少, 幾粒都係呢個價。
反正我紙巾療法隨時返得到轉頭, 效果又一樣, 都係算數。

買定一堆擦子膠遲啲再做實驗好過。

千值爛...連到現吭都不吭一聲,自己設計瑕疵問題 ? ? ? 結果咧,又是台灣模友想出問題解決....! 幹! 即超獸之後又是這位台灣模友解決 ? 千值爛,等這爛掉步入EX合金後塵吧 ! 千值爛品質爛
MP562 發表於 14-5-2018 06:34 PM
千值爛...連到現吭都不吭一聲,自己設計瑕疵問題 ? ? ? 結果咧,又是台灣模友想出問題解決....! 幹! 即超獸 ...

莫非施主俾呢間野累到破產? 點解咁大怨氣出盡力詛咒?
MP562 發表於 14-5-2018 06:34 PM
千值爛...連到現吭都不吭一聲,自己設計瑕疵問題 ? ? ? 結果咧,又是台灣模友想出問題解決....! 幹! 即超獸 ...

不是同一人哦.........
千值練的產品,真的是買到很受氣啊。現在我都不會隨便下手買它的產品了,除非實體出來後,口碑好,才會考慮的。不想再受氣了。{:1_206:}
nobita16 發表於 14-5-2018 09:17 PM
莫非施主俾呢間野累到破產? 點解咁大怨氣出盡力詛咒?

用二千蚊買左呢D玩具,唔破口大鬧就假。
真心價錢同品質不成比例
千記最大既SELL POINT,就係童年回憶,同埋造型。

好似近期機甲創世紀&黑百合咁,冷門野BANDAI都好少出。
情意結,造型靚,就算設計有缺陷,我見班老鬼都好BUY。
笨大有出過黑百合,只係千值型好多啫.
有無人團購呀????