Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 平成最後拉打「幪面超人 ZI-O 時王」

mushroom 發表於 9-6-2019 07:05 PM
似係原本有幪面,但因為小孩在2000年被捉,跟住至無左幪超存在

個細路好似只係話佢係特定的存在,無論歷史有無改變,佢都存在...

Lau 發表於 14-6-2019 11:21 AM
個細路好似只係話佢係特定的存在,無論歷史有無改變,佢都存在...

太詳細唔記得了,我大約記得佢係同電王一樣,時間點唔會影響佢。

就咁睇故事係佢唔俾人捉的話,幪超就唔係幻想。

我諗我要睇碟多一次至明

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

x
EP46「2019: オペレーション・ウォズ」

DRIVE編
「仮面ライダードライブ」より魔進チェイサー/チェイス役上遠野太洸さんの出演が決定ジオ~。

https://twitter.com/toei_rider_ZIO

本帖子中包含更多資源

x
月詠變身!

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 18-8-2019 09:08 AM
月詠變身!

連月讀都係幪面超人...

重要人物全部參戰!!

打餐飽!!
睇完49集,覺得個結局有啲虎頭蛇尾
V-CINEXT《幪面超人ZI-O NEXT TIME GEIZ, MAJESTY》

Vシネクスト「仮面ライダージオウ NEXT TIME ゲイツ、マジェスティ」特報

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=XHQVJDBFSZw

本帖子中包含更多資源

x
我剩係睇左最後一集 {:1_374:}
熱狗OO 發表於 20-9-2019 04:03 PM
我剩係睇左最後一集

咁你唔啱喇!!

無頭無尾,睇來做乜??

哈哈!!
Lau 發表於 21-9-2019 01:40 PM
咁你唔啱喇!!

無頭無尾,睇來做乜??

我好大進步架喇, 從來唔係RIDER FANS

睇過BLACK , BLACK RX, 古加及阿極陀既, 因為果時亞視做嘛;

咁之後無睇喇, 有十多年吧; 就係豆腐變身條片太熱, 唔知點解呢條片我由起初覺得好低能, 到某個位覺得有D熱血, 然後LINK下LINK下

我又睇左好多介紹RIDER的YOUTUBE短片,

於是若示威浪潮開始左右揀左DECADE黎睇, 貪短及大堆頭

哦都OK喎, 見時王有DECADE物望下D YOUTUBE, 但似乎風評麻麻, 於是只看最後一集先

黎緊我或會睇番BUILD及龍騎

YOUTUBE介紹RIDER的短片來說對我影響大係馬拉仔的信雷進及台灣的白髮SHINN
熱狗OO 發表於 25-9-2019 11:51 PM
我好大進步架喇, 從來唔係RIDER FANS

睇過BLACK , BLACK RX, 古加及阿極陀既, 因為果時亞視做嘛;

我都係睇完black同rx後無睇,之後因為rx就睇decade,

跟住開始追返啲平成,不過未追晒

感覺較深刻係   faiz, w, 凱武

本帖子中包含更多資源

x

尾二張圖果幾個係咩人??

劇場版敵拉打  發表於 30-9-2019 02:21 AM