Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 平成最後拉打「幪面超人 ZI-O 時王」

Vince 發表於 10-2-2019 03:59 PM
又多一個 新 rider ...

穆先生,手錶維修員。。。吾係佢阿叔咩。。。
睇了兩三集無時間追了。。。。。
Vince 發表於 10-2-2019 03:59 PM
又多一個 新 rider ...

話會有 3 個未來 rider 架麻,原全唔意外喎!!
幪面超人 KIKAE (機械?), 演員入江甚儀曾演出快盜戰隊vs警察戰隊及幪面超人鎧武
鋼のボディに熱いハート! 仮面ライダーキカイ爆誕!!! ルパパト最終回前にお騒がせしてしまい申し訳ございません。この度仮面ライダーキカイこと真紀那レントを演じさせて頂きました。寒い時代は終わり熱く世界の平和を守ります!
https://twitter.com/toei_rider_ZIO

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
zio 又做土豪神主牌王
stonekeung01 發表於 10-2-2019 09:45 PM
幪面超人 KIKAE (機械?), 演員入江甚儀曾演出快盜戰隊vs警察戰隊及幪面超人鎧武
鋼のボディに熱いハート! ...

KIKAIDER!  actor of Kikiader
2019年5月8日(水)DVD&Blu-ray発売

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 12-2-2019 10:19 AM
2019年5月8日(水)DVD&Blu-ray発売

香港幾時有得上畫先??
Lau 發表於 12-2-2019 02:12 PM
香港幾時有得上畫先??

我估暑假或出碟前
《幪面超人平成Generations Forever》3月14日 終極一戰

https://www.youtube.com/watch?v=fOTIJnMCrMs

本帖子中包含更多資源

x

本帖子中包含更多資源

x

左面和中間兩個新 rider 個樣唔多好看喎...
雙手錶造型,每次看到那頭部,腦裡都會出現鋼彈影像,那四根觸角...:DD
EP26「ゲイツリバイブ! 2019」
https://twitter.com/toei_rider_ZIO

本帖子中包含更多資源

x
幪面超人時王 騎士龍戰隊龍裝者 夏之電影宣傳照

本帖子中包含更多資源

x