Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 劇場版「機動戰士 GUNDAM NT」系列模型

GUNDAM NT MECHANICAL ARCHIVES

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
HG 1/144 SILVER BULLET SUPPRESSOR
HG 1/144 シルヴァ・バレト・サプレッサー 
2,916円(税込) 6月発売予定
https://hobby.dengeki.com/news/747701/

本帖子中包含更多資源

x

第58回靜岡模型展 2019 展出
HGUC 1/144 UNICORN GUNDAM 3號機 PHENEX (UNICORN MODE)(NT Ver.)[GOLD COATING]

https://hobby.dengeki.com/event/755639/

本帖子中包含更多資源

x
第58回靜岡模型展 2019 展出
HGUC 1/144 UNICORN GUNDAM 3號機 PHENEX (UNICORN MODE)(NT Ver.)[GOLD COATING]

HG 1/144 SILVER BULLET SUPPRESSOR

本帖子中包含更多資源

x

本帖子中包含更多資源

x
NARRATIVE GUNDAM 核戰機設定

本帖子中包含更多資源

x

GUNDAM NT MECHANICAL ARCHIVES: NARRATIVE GUNDAM C裝備

明貴美加 MS少女

本帖子中包含更多資源

x
HG 1/144 シルヴァ・バレト・サプレッサー 
2,916円(税込) 6月発売予定
https://hobby.dengeki.com/news/765204/

本帖子中包含更多資源

x

https://bandai-hobby.net/item/3238/

一隻為開一支槍而整多幾隻後備手的機械人,有冇啲本末倒置?
weiwei 發表於 5-6-2019 08:20 AM
一隻為開一支槍而整多幾隻後備手的機械人,有冇啲本末倒置?

唔係用呢支砲,點可以一槍打爆新自護號隻手?
eddiem249 發表於 6-6-2019 01:58 AM
唔係用呢支砲,點可以一槍打爆新自護號隻手?

師兄誤會喇!
我架意思係,既然知道支槍咁強火力,機械人隻手負荷唔到,
點解唔係強化隻手的部件,等佢可以負荷到支槍的威力,
而係去等佢開一槍overload後要換過隻手呢?
weiwei 發表於 6-6-2019 10:36 AM
師兄誤會喇!
點解唔係強化隻手的部件,等佢可 ...

巴垃圾當時應該係係新自護潛緊水,可能無咁多資源掛,SILVER BULLET本身係新自護機,可能多SPARE PART 掛........架換手機係佢同學仔改既
weiwei 發表於 6-6-2019 10:36 AM
師兄誤會喇!
點解唔係強化隻手的部件,等佢可 ...

其實得獨角獸先有能力用到支magnum而唔會隻手損耗,但獨角獸比人封印左,唔出得戰場。唯有搵另一隻野用著先。
東京玩具展2019展出
2019年8月発売予定 / 5,400円(税込)

本帖子中包含更多資源

x