Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年9月 超合金魂 GX-60R 宇宙大帝 (Renewal Ver.) (官圖P4)

我也準備入R版啦! {:1_208:}{:1_214:}
kongfupanda 發表於 8-10-2018 07:17 AM
初版的肩膀好松,容易下垂,不知再版有無改善這個問題

小弟已入手新版。這個問題,新版本已解決!
終於入咗宇宙大帝R版本! {:2_262:}{:2_254:}
半年多前,我在網拍上向一位個人賣家買了一組號稱九成新的新版GX-60R,裡面卻裝著舊版GX-60的「空雷王」,實在有夠神奇對不對?

可惜我在買進了半年多才發現..........當然,那個號稱「個人收藏家」的賣家抵死不承認他調包囉!

power50722 發表於 18-1-2023 10:15 PM
半年多前,我在網拍上向一位個人賣家買了一組號稱九成新的新版GX-60R,裡面卻裝著舊版GX-60的「空雷王」, ...

除非全新膠紙未開, 否則即場至少開盒查, 同買前理解你買既產品特點, 就唔咁易被搵笨
仲有冇其他廠會出?

應該冇  發表於 5-4-2023 02:09 AM
hades9 發表於 5-4-2023 12:14 AM
仲有冇其他廠會出?

https://www.youtube.com/watch?v=gfb60YXc4sM

之前見POSE PLUS 有可能出

ACTION TOYS又係佢出

希望快D出

3ZERO, 千值冇有NEWS?