Toysdaily 玩具日報

查看: 33452|回復: 35

[分享討論] 肥趣打算開係元朗屯門?

上網見到新聞講肥趣想開店,好似無咩人講~
如果開係屯門元朗,之後就唔駛成日出旺角{:1_203:}
交通費都平啲!

新聞來源:
http://ps.hket.com/article/2038432
肥脆D野也唔便,除非做15% discount,

不過勝在多野睇,媽咪帶細路一定有收穫
原來沙田都有,經過去望望先
有新鋪開係好事
就算無野買,經過係肥趣打個白鴿轉都係幾開心的
回樓上,應該係話:細路帶媽咪去一定有收穫:DD
nela 發表於 10-4-2018 10:52 PM

下下出旺角都好"金"下
叫做多一個選擇
其實tm~mk來回車錢都廿幾,唔係貴出面太多就費事浪費時間啦
買模型就肥趣平, 因為成日有減價, 但買超合金那些有時就真係貴過旺角價百幾二百, 但如果週圍都斷貨或炒起咗, 有時去肥趣都可後追
出旺角而家好烦咩?
香港交通应该是越来越方便。
tower 發表於 11-4-2018 07:42 AM
出旺角而家好烦咩?
香港交通应该是越来越方便。

方便極都要時間...屯門去旺角一來一回都 2-3 個鐘..仲要計車錢呢?  
屯門開左..貴小小都低俾啦..
OMT 發表於 11-4-2018 09:07 AM
方便極都要時間...屯門去旺角一來一回都 2-3 個鐘..仲要計車錢呢?  
屯門開左..貴小小都低俾啦.. ...

時間事少, 一地毒宅一地遊客, 條街已經逼爆, 信和現時點入面直頭行都行唔郁,
係咁兒放火都人踩人, 真係唔想出去。
luciferdark 發表於 11-4-2018 09:15 AM
時間事少, 一地毒宅一地遊客, 條街已經逼爆, 信和現時點入面直頭行都行唔郁,
係咁兒放火都人踩人, 真係唔 ...

但屯門市中心星期六日.依家都人山人海...:67:
OMT 發表於 11-4-2018 12:02 PM
但屯門市中心星期六日.依家都人山人海...

咁你少左一程逼車, 目的為本, 去市中心搞掂就走, 點都好啲嘅。
肥趣耐唔耐都有啲平嘢。
nela 發表於 10-4-2018 10:52 PM

以前是否做開八折?近期變了八五折。。。。
其實佢D價平過斗斗城DD咋。。。
zerokit 發表於 11-4-2018 12:06 AM
其實tm~mk來回車錢都廿幾,唔係貴出面太多就費事浪費時間啦

西鐵沿線有兩間,荃灣同紅墈。。。不過落車都要行頗遠先到。。。
OMT 發表於 11-4-2018 09:07 AM
屯門開左..貴小小都低俾啦.. ...

竟然到旺角要两三粒钟咁恐怖。

红磡果间都几舒服下几好行架。