Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[新品消息] Hot Toys - MMS481 - Avengers: Infinity War- 1/6th scale Captain America (Movi...

shad_1232000 發表於 26-4-2018 09:46 AM
我都諗緊,係咪佢Trailer裏面捉住其中一個Black order嗰枝矛?

我都有諗過係咪果技矛,但最初仲估係咪佢自己既新武器。有d落差。。。
HKCAPTAIN 發表於 26-4-2018 01:02 PM
我都有諗過係咪果技矛,但最初仲估係咪佢自己既新武器。有d落差。。。

睇完套戲,應該係支矛
矛盾兩樣係最大可能!
the 'shield' didn't appear in A3...
no idea what will be the exclusive weapon
咁耐都未公報係咩特別武器。。
billy007 發表於 7-5-2018 11:18 AM
咁耐都未公報係咩特別武器。。

聽講仲有一D 地方未上映,例如中國有保護本土電影既法規,所以會較遲上映,Russia 嗰邊都好似係。或者要等全球上哂一排先公佈。廢事Spoil 到人
我估係個一對將軍夫婦的武器(發光版),到時將軍獨立出就純膠件
雖然圓盾係A3冇出現,但

- 當年Mark 43 都跟左個紅眼頭,套戲係冇既

- 出年A4可能唔會出多次Captain,但A4時可能會用返個盾,送定先
呂品器 發表於 7-5-2018 01:41 PM
雖然圓盾係A3冇出現,但

- 當年Mark 43 都跟左個紅眼頭,套戲係冇既

如果係圓盾我最非常接受
pHil 發表於 7-5-2018 12:54 PM
聽講仲有一D 地方未上映,例如中國有保護本土電影既法規,所以會較遲上映,Russia 嗰邊都好似係。或者要 ...

仲要等。。。
新形象確係唔錯!
THX SHARE , 好似幾正
我都覺得係blackorder矛
Bandai shf CA 已有官圖是矛⋯⋯HT應該跟一樣
個千手布景板不如唔好送啦,戲裏面d手係件斗篷裏面㗎,而家變咗係斗篷出面,勁怪囉