Toysdaily 玩具日報

查看: 54769|回復: 104

[新品消息] Hot Toys - MMS481 - Avengers: Infinity War- 1/6th scale Captain America (Movi...

唔知係點DX法?.....應該唔止大地台同武器咁簡單.....
heewing 發表於 8-4-2018 01:39 AM
唔知係點DX法?.....應該唔止大地台同武器咁簡單.....

套衫基本上係內戰摘星舊化版,如果係DX可動眼就吸引啲
重諗住今次唔買隊長…A2版太正難取代…如果真係可動眼版!我認輸

件衫似用ca3版加破損舊化(但又加上復聯2特徵)。。。

復聯4會否有件較完整,,,如果仲有出場的話,,
tony2013 發表於 8-4-2018 03:35 AM
件衫似用ca3版加破損舊化(但又加上復聯2特徵)。。。

復聯4會否有件較完整,,,如果仲有出場的話,, ...

有吖,你去IMDB, 有部未命名嘅Avengers電影,有堆拍攝現場相係類似重拍復一但有蟻俠新衫同Tony都比較老嘅樣,唔知係咪time stone嘅力量呢,還是真係用Tony內戰嘅回憶重組搵埋蟻俠搵線索破解寶石?
唔驚,Chris份約去到A4,可能有返件新衫著
heewing 發表於 8-4-2018 12:45 PM
唔驚,Chris份約去到A4,可能有返件新衫著

我見過A4套衫,就係樓上講個套舊A1制服,所以成套A1衫FIGURE可以被炒上
就上面幾位講,希望黎緊仲有新suit la

唔想呢套就系last一套,,,
tony2013 發表於 8-4-2018 03:11 PM
就上面幾位講,希望黎緊仲有新suit la

唔想呢套就系last一套,,,

A1套suit ver 2.0, 我覺得新suit機會有啲微,美隊始終唔同Ironman, 佢抽得唔關套衫事,同埋A4至勝關鍵係Captain Marvel嘅出現
只係DX枱座⋯⋯不是DX版,按現時HT 既 performance, 點會有可動眼你,而且今次頭雕有鬚,睇死你地都會照入
nela 發表於 8-4-2018 04:52 PM
只係DX枱座⋯⋯不是DX版,按現時HT 既 performance, 點會有可動眼你,而且今次頭雕有鬚,睇死你地都會照入 ...

觀望啦,因為日本Hottoys只有DX才會叫DX, 香港有時叫Deluxe Version 多啲野嘅日本會直接叫『連咩咩咩』版,希望唔係又俾個爛地地台啦
Deluxe version 如果係連埋巴基 set 裝咁出,就真係可喜可賀啦{:1_374:}
咪寫明附帶DX台座同特殊武器囉。仲要估?
今星期會同大家開LIVE,到時一清二楚~:^