Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 復仇者聯盟 3: 無限之戰》黑寡婦 1:6 比例珍藏人偶!

newnov 發表於 4-9-2018 06:13 AM
睇過某條片講最多人買的 figure 就係黑寡婦,真係唔明,係咪個樣真係吸引到大多數人? ...

有同感,真人那裡索,不過觀眾緣呢家野好難講Btw shf出得似過佢
頭雕原用Civil War版配新植髪,缺點依舊頭雕略大,加上短髪造型配色與層次感整體唔協調,如果加上少許Highlight效果會更好!
wkt2157 發表於 6-9-2018 01:27 PM
頭雕原用Civil War版配新植髪,缺點依舊頭雕略大,加上短髪造型配色與層次感整體唔協調,如果加上少許Highl ...

難得ching仲有心討論,可惜間廠理得你死,頭雕reboot又reboot,只要繼續有續集,最好的仍然不會出現,天下烏鴉一樣黑,個個學b記,最衰是好學唔學,魂限都算,理解的,抽選、網上登記是什麼意思?

最重要是看得出大家死心了,呢度只有零星討論,早年雖炒鬧不斷但起碼仲有人講丫?一派貨幾咁熱鬧,有人或許說佢而家大到唔理香港,但youtube 都好少有片又點解釋呢?有時想看看review 都難