Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 復仇者聯盟 3: 無限之戰》黑寡婦 1:6 比例珍藏人偶!

stockholder 發表於 20-4-2018 05:57 PM
日本有得玩

這個頭髮很貼服喎,大貨真是這樣,身為擁躉應該會入。HT不是香港公司嗎?怎麼要招呼日本人先?那邊市場很大嗎?香港有大量內地財主喎。
估佢唔到有首批喎,第一張圖面相幾似真人,但植髮其實影響左,好似洋娃娃

呢隻真係用膠髮人仲好,做到個盒封面咁既樣就正,可惜..
新白髪魔女??:DD
Lawchee 發表於 20-4-2018 06:40 PM
這個頭髮很貼服喎,大貨真是這樣,身為擁躉應該會入。HT不是香港公司嗎?怎麼要招呼日本人先?那邊市場很 ...

創辦係香港人
市場部係日本
設計大多係韓國人
生產係中國內地
Lawchee 發表於 20-4-2018 06:40 PM
這個頭髮很貼服喎,大貨真是這樣,身為擁躉應該會入。HT不是香港公司嗎?怎麼要招呼日本人先?那邊市場很 ...

香港人係玩單架嘛,又要排隊,賣現貨啲炒家會損嫁
香港遲早都有啦!駛唔駛咁急!香港繼續炒,最好炒到連香港鋪都無埋,到時玩毛
佢個髮型叫WOB,係今年最流行,HT邊有可能咁易整到!
老實人 發表於 23-4-2018 12:12 PM
香港遲早都有啦!駛唔駛咁急!香港繼續炒,最好炒到連香港鋪都無埋,到時玩毛 ...

原本想訂,但現在可能將$500改為訂蜘蛛俠。反正BW不是隻隻都炒得起。有現貨才買。
請問派都幾時?同有冇ching分享一下?
Amuro0093 發表於 28-8-2018 09:36 PM
請問派都幾時?同有冇ching分享一下?

閣下4月7日6時前訂的HOT TOYS 黑寡婦 MMS460 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無效.
ho_mikehk 發表於 28-8-2018 10:34 PM
閣下4月7日6時前訂的HOT TOYS 黑寡婦 MMS460 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無 ...

多謝ching! 有冇人可以分享一下?係唔係同內戰分別不大?金髪真係唔得?
有冇Ching 分享一下?冇人入咗?{:1_215:}
睇過某條片講最多人買的 figure 就係黑寡婦,真係唔明,係咪個樣真係吸引到大多數人?
我專登唔訂,等現貨平入,平咗兩舊幾!XD