Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 龍珠 TOUR 及會場限定品

請問除了會場限定商品之外,仲有冇其他玩具賣?價錢會唔會貴過街鋪?唔該曬各位師兄!
鬆弛熊高達 發表於 23-8-2019 06:07 AM
請問除了會場限定商品之外,仲有冇其他玩具賣?價錢會唔會貴過街鋪?唔該曬各位師兄! ...

有其他賣,龍珠的shf
annieannie 發表於 23-8-2019 10:03 AM
有其他賣,龍珠的shf

請問SHF龍珠有什麼其他款式?價格多少?我都想補返啲冇既,唔該!
鬆弛熊高達 發表於 23-8-2019 04:53 PM
請問SHF龍珠有什麼其他款式?價格多少?我都想補返啲冇既,唔該!

2-800幾 小悟空,大悟空,藍悟空,藍比達,善惡布歐,布洛尼等等⋯⋯都幾多款
annieannie 發表於 23-8-2019 05:05 PM
2-800幾 小悟空,大悟空,藍悟空,藍比達,善惡布歐,布洛尼等等⋯⋯都幾多款
...

唔該師兄,完展前抽時間再去睇下先!唔知有邊款會平過街鋪呢!
鬆弛熊高達 發表於 24-8-2019 01:00 AM
唔該師兄,完展前抽時間再去睇下先!唔知有邊款會平過街鋪呢!

限定果幾款
未確定消息, dragon star下一水會有超4比達, 超4格古達, 無限, 著袍版魔童, 著袍超1悟飯, 超1悟空2.0
yugi 發表於 29-8-2019 03:21 PM
未確定消息, dragon star下一水會有超4比達, 超4格古達, 無限, 著袍版魔童, 著袍超1悟飯, 超1悟空2.0 ...

如果情報屬實咁就真係好消息,小弟想入番隻無限好耐啦,如果到時面相OK小弟一定入!

dragon ball star wave 13已有網有得預訂
悟空2.0, 超4比達及著袍魔童, 12/19出

除了之前講的無限, 超4格古達及著袍悟飯外仲有消息會出埋巴達克及變身後的古拉
12月21-22日 JUMP FESTA 2020 及世界巡迴『DRAGON BALL ADVENTURE』最終站‧東京將有 SHF 最新展示

https://tamashii.jp/event/461/

Join the rally at DRAGONBALL WORLD ADVENTURE TOKYO Venue and
WIN Exclusive Swags!!!

https://www.instagram.com/instamashii/

stonekeung01 發表於 13-12-2019 04:48 PM
Join the rally at DRAGONBALL WORLD ADVENTURE TOKYO Venue and
WIN Exclusive Swags!!!

超2總係被忽視...{:1_240:}
hosnake 發表於 13-12-2019 07:24 PM
超2總係被忽視...

右下那個正是超2,超一有五條陰,超二有三條,留海亦多過超藍
rickytse5 發表於 14-12-2019 10:13 PM
右下那個正是超2,超一有五條陰,超二有三條,留海亦多過超藍

超2三條陰基本上係分開唔會相連,而且右下那個有四條下垂陰,相信只係配合飛翔效果所以飛起咗一條陰產生錯覺

BRS
同感  發表於 15-12-2019 10:46 AM