Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 龍珠 TOUR 及會場限定品

炒價仙人 發表於 8-8-2019 08:54 PM
我9點排1點買完,見唔到南亞

個地台我都想買單個,排到去個牌前面先見到貼住賣晒 ...

我7點鐘開始排,已經頭三十個左右都係南亞,買走後,好快跟其他南亞人指示,將貨品交到另一處地方,B1, B2都有人指示,很有紀律。所以點會買到單支地台,我7點鐘排都買唔到單支地台,谷我們食1set,我都放棄不買地台。
想問係咪改左頭4日先有限定貨,之後賣完就冇?
買賣谷已好多生意佬炒家洗版
yugi 發表於 10-8-2019 09:33 AM
買賣谷已好多生意佬炒家洗版

我驚過左11號冇貨賣到時要食炒價{:3_145:}
maikokuraki 發表於 10-8-2019 07:18 AM
想問係咪改左頭4日先有限定貨,之後賣完就冇?

想問係咪改左頭4日先有限定貨,之後賣完就冇? x2
呢樣小弟都想知,下個星期小弟先得閒去,只想要金菲利同埋悟飯,斷估到時唔會無哂卦?
THOUTHER 發表於 10-8-2019 08:08 PM
想問係咪改左頭4日先有限定貨,之後賣完就冇? x2
呢樣小弟都想知,下個星期小弟先得閒去,只想要金菲利同 ...

悟飯一定有,金菲利都算相對少人買
annieannie 發表於 8-8-2019 04:34 PM
明明場內寫住個龍珠地台可以單個賣,但到買時就說要買一套,逼人吃晒7個地台 ...

我連set都無得買
隻莊子搶手嗎?是否只是頭髮顏色不同?感覺限定版色水好似靚d
聽講已經賣哂? 黑悟空 莊子真定假?
請問而家仲使唔使排隊?(仲有冇得一早去排隊?)
ase 發表於 13-8-2019 10:19 AM
請問而家仲使唔使排隊?(仲有冇得一早去排隊?)

應該點都有剩幾樣賣不去吧,話晒個展覽去到9月
每日都有限額發售。我今朝買佐兩隻黑悟空同莊子。照計應該係每日限量。
地臺賣得好快。未排到正隊就賣曬。不過目測國產山寨版復制機會率甚高。
我昨日上午11時到, 唔洗排, 不過黑悟空同地台多數賣晒, 職員話每日會補貨
睇翻幅貨品圖, 格古達才是香港正式譯名
靚係靚,但水口處理都幾駭人。