Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Macross 1/12 ACTION FIGURES 一條輝 & 林明美

服飾其次,反而面相頭雕唔太似,一條輝反而ok。
點解一條輝留喺機械人,明美要喺綜合?要拆散佢哋呀?
肩不可動? 腹部也無關節? 真的買回憶呀
你好 發表於 5-3-2018 09:16 PM
點解一條輝留喺機械人,明美要喺綜合?要拆散佢哋呀?

咁佢地 合併 la ...
btw ... 散佢地係 第3者 美沙 ... 應該係,除非唔係:(

留意11分吖
明美着住e套衫登場
11分57秒唱第一首歌~我的男朋友是機師~

你好 發表於 5-3-2018 04:18 PM
服飾其次,反而面相頭雕唔太似,一條輝反而ok。

當然唔會似啦 今時今日手畫都冇人跟到美樹d頭 更何況鵰隻公仔
MACROSS SAGA ROBOTECH 1/12 ACTION FIGURES - Lynn Minmei

- Stands 5.5 inches tall of Minmei
- Fully possible articulation
- Multiple hands in different poses
- High quality decoration
- 2 accessories
- Display stand
* Selected countries only.

kc921_minmei_1.jpg kc921_minmei2.jpg kc921_minmei3.jpg kc921_minmei5.jpg kc921_minmei6.jpg kc921_minmei7.jpg kc921_minmei4.jpg
有興趣...但不是呢套衫.....

希望出既 ...

差不多四魚,我唔入
不喜歡明美,只喜歡未沙同馬輝
Giogio 發表於 8-3-2018 07:56 PM
當然唔會似啦 今時今日手畫都冇人跟到美樹d頭 更何況鵰隻公仔

今日美樹本自己都畫唔番啦, 依家班七八十年代出名動盡製作人全部退晒步, 如果佢出返舊作畫集我會買依家先畫嗰啲就慳返唔駛了!

蝴蝶結頸巾顔色有誤!

希望廠商修正改番做黃色

林明美 boxart 發布

官方話: 9月18日 出貨。
想要可曾記愛造多啲
呢套最靚

同意説 未擔心廠商唔出,耐心等吧!  發表於 3-9-2018 11:08 AM