Toysdaily 玩具日報

查看: 104494|回復: 59

[新品消息] Macross 1/12 ACTION FIGURES 一條輝 & 林明美

KitzConcept MACROSS SAGA ROBOTECH 1/12 ACTION FIGURES ~ Rick Hunter ~

- Stands 6 inches tall of Rick Hunter
- Fully possible articulation
- Multiple hands in different poses
- High quality decoration
- 2 accessories
- Display stand
<Under Development>
少年版馬輝……

我的男朋友是機師{:1_223:}

:$

明美要監修.....嗰樣。。
星矢著錯衫?

星矢著衫笑咗:x

咁就一条輝使出VF-1J拳!:he:/JJ拳?:p
有無數機首打你臉:52:{:1_214:}{:1_214:}{:1_214:}之後走出一條草龍/跳起青蛙+雞叫
期待{:1_208:}
RICK HUNTER {:1_374:} MY GOD. Let the Japanese toy companies handle the job ok?
這是RICK好吧
上半截頭好大.....

Macross 1/12 可動人偶 林明美

靚就唔係咁靚架啦, 特別條裙 過晒時........不過物以罕為貴, 無人出action figure所以都有入手理由嘅~ (當然我希望係SHF或figma會更好.............)

終於有廠肯出 1/12 可動 Macross 公仔, 但套衫就好老土
好少見 d 個 造型 既 明美 figure ... :67:

老土又有乜所謂吖,美明本來就係果個年代既動漫產物MACROSS TV

明美造型都追唔上潮流啦
正所謂小鳳年代配娘衫。 造型多老土

冇問題喎如果換轉e+style先驚呀!仲係唔係明美來架?
雖然1/12樣要執過。 e套係同巴特讃決戰著既歌姫服正好唱既歌係我的男朋友是機師
套衫難得只出過pvc。 就當買回憶吧!

唔怪得另一個一条輝出機師服了

原來相互和應呢

見議出埋飯島真理/飯桶憎你/翻肚真理版明美吖。  笨旦廠商:handshake:

我的名字叫真理, 不是叫明美! 不要再叫我明美了  發表於 5-3-2018 06:19 PM
有廠肯出已好

看看 SHF 女武神/ 雪露也去不到貨

唔好話雪露啦, 即使係近年嘅DELTA歌姬美雲都去唔到貨.....超時空要塞大部分都係我地老鬼們先繼續支持, 新一代年輕人要睇歌姬會睇lovelive啦  發表於 5-3-2018 06:24 PM
咁仲好。 個個等插水機會  發表於 5-3-2018 03:47 PM