Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Iron Man 1/4 Iron Man Mark III Deluxe version n normal version

有無ching有响sb影過實物相?
Hottoys 先出1/4 mark 3 係想試吓大家水温!(又無配件追加可動性又唔高!)

之後 出 1/4 mark 4,6 感覺有比較之下 Hottoys  又可賣貴幾百蚊!(到時大家就話物有所值!)
如果大家曾經/仍然…………擁有1/6戰損版mark3
就會感受到HT那時推出的熱情
和今天的熱诚
maxy2k 發表於 25-2-2018 11:42 PM
我反而覺得個地台好核突, 比例又細。。。諗左好耐都係係訂, 再諗諗先。 唯一吸引係條腰可以屈到咁。 ...

我就訂咗普通版,堅唔想要個地台,雖然至係慳三百
玩具人寫2019第3季出貨, 咁咪......? 而家先2018第一季..........
chungyuihing 發表於 27-2-2018 12:24 PM
我就訂咗普通版,堅唔想要個地台,雖然至係慳三百

我如果訂都係唔要個地台。。。 加上個地台我都唔會擺出黎。 其實個陣42 個台係幾靚, 但比例咁細企上去其實好怪
睇相好似手臂機關唔洗換件咁款,但spec又講到好似要咁......咁即是要唔要呢?:78:
neoneo 發表於 28-2-2018 09:37 AM
睇相好似手臂機關唔洗換件咁款,但spec又講到好似要咁......咁即是要唔要呢? ...

肯定要, HT 依家要換件是常識吧
One (1) pair of articulated forearm armor allowing extension to form shield or missile firing mode

手臂機關唔使換件....我諗有d人覺得違反自然規律...
訂了普遍版,但隻紅色是否要再調一調,不夠光澤。Detail位可否加多D。
訂普通版就夠了 特別版個地個台好似怪怪地咁
ppsnake 發表於 1-3-2018 09:42 AM
訂了普遍版,但隻紅色是否要再調一調,不夠光澤。Detail位可否加多D。

剛問了職員,他說專登做啞色因為跟電影喎,但我都覺啞色唔靚
相同個 prototype 好似好唔同 個辦胸甲好似太厚 離曬罩 比例好差 頭又大 希望會修整
本來唔想開1/4既頭, 但係望過實物又幾正喎...
個地台擺1/6 啱啲