Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DX超力電磁俠 坐艇原因?

當年GX-50咪一樣坐艇!當年一樣有玩家們嫌GX-50同GX-03太相似,淨係加啲透明件、加啲啲機關、lung多兩條特效、同「放大」GX-03 0.000x倍(所以GX-50高少少).......下刪千字:54:
S2000AP1 發表於 27-2-2018 04:25 PM
當年GX-50咪一樣坐艇!當年一樣有玩家們嫌GX-50同GX-03太相似,淨係加啲透明件、加啲啲機關、lung多兩條特 ...

所以沒有GX-03 和 GX-50的我來說, 這價位已入手 {:1_226:}
LTC 發表於 20-2-2018 10:25 PM
Ching 降價是預料中!  以下只是本人對Bandai 搶$的不滿.
因為
外形其實是張GX-03/Gx-50 放大而已!機倉又無 ...

有駕駛倉玩會吸引好多好多好多
請問現在甚麼價位?那裏最平?謝謝!
以這支現在的價格,根本就不會考慮了gx-50了{:1_208:},除非你非收齊這系列不可{:1_203:}
琴日終於買左, 雖己睇左好多開箱片, 又知同gx03, 50冇咩分別, 但有聲有燈真係正D................
S2000AP1 發表於 27-2-2018 04:25 PM
當年GX-50咪一樣坐艇!當年一樣有玩家們嫌GX-50同GX-03太相似,淨係加啲透明件、加啲啲機關、lung多兩條特 ...

GX50當年見過最平$1300左右, 考慮一排之後佢又慢慢升番, 好彩當年無入GX50, 入左DX當有GX50.

呢隻DX遲D又會升番, 未入手既3K左右應該入手.

放錯位:(:(:(
馬仔 發表於 21-3-2018 04:15 PM
GX50當年見過最平$1300左右, 考慮一排之後佢又慢慢升番, 好彩當年無入GX50, 入左DX當有GX50.

呢隻DX遲D ...

老實3K堅抵,屋企有地方, 真係想入多隻display 兩個形態
hongwohse 發表於 15-4-2018 04:07 PM
老實3K堅抵,屋企有地方, 真係想入多隻display 兩個形態

3K真係底, 如果佢個包裝用番當年合金包裝會更有收藏價值.
反正我3XXX入手,這個份量我很滿意
我都在上星期入咗,,三十魚六草,當初出時要四十魚多,,眼見和它無緣份,,現在它是我最貴合金,聲校對我來講不重要,主要玩分,合體,又大隻,又重,,好滿意(我只有Gx03,,没有Gx 50)....
主要外形上普通(可以話合金魂出得太好) 加聲效唔係人人鐘意賣點 致於價錢真係唔貴大把貴過都有人買 但係你無好突出賣點叫人㸃買
我之前都想買,但係睇完d介紹片後,

發現冇可動手之餘,對手要收入機身,就一定要用伸直手,拳頭型係無法收納。

如有錯請指正。

因為我對完全變型有執著,如拳頭可收入手臂內都可勉強收貨。

但只可俾僵直伸手型收入就不可接受了。
請賜教。
{:1_202:}
是啊,賣這麼貴,明明可以附可動手的,卻偏偏不肯給。想不通。