Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mma779

[新品消息] Pangaes toy [The last samurai 最後武士] 又再延期>.<

之前C3見有開訂,仲有辦睇。
bfish 發表於 15-2-2018 11:48 AM
師兄,真田可以訂咩?早兩三個月前問客服話未開訂。不過就算開訂,我諗可能要等兩三年都似。而另間廠隻真 ...

前年toy soul訂既
武田信玄, 上杉, 真田一齊開訂
另一間廠我剩食左隻伊達~樣確實普通~似兵仔多
Aci同pangaes toys個老細,就係7仔個老細...
自己品牌個貨又無了期拖.... 仲要一個交代都無!
連鋪頭賣人地廠嘅貨都要拖,成日冇貨派,點搞呀!拜恩!
天蠍座 發表於 12-3-2018 12:36 AM
Aci同pangaes toys個老細,就係7仔個老細...
連鋪頭賣人地 ...

即係成日係咩鳩tv自認玩具高手果條戴帽四眼佬?
天蠍座 發表於 12-3-2018 12:36 AM
連鋪頭賣人地 ...

好似真係佢平時都有睇佢地玩具TV果D介紹,佢繼續識開訂唔睇住個生產線好快玩完
indy2123 發表於 13-3-2018 01:29 AM
即係成日係咩鳩tv自認玩具高手果條戴帽四眼佬?

係呀,應該要係佢個節目度探討下呢個問題。