Toysdaily 玩具日報

查看: 16252|回復: 20

[新品消息] Pangaes toy [The last samurai 最後武士] 又再延期>.<

岩岩問左官方話要2018第二季先推出延期再延期,:47:等足兩年希望到時大貨會令人滿意有冇師兄有訂?
:38:希望『最後無事』啦~
最後會唔會..無左回事架....即係...爛尾.
呢隻都唔夠隻條頓騎士耐,一拖再拖,已經兩年幾前訂。
真係好質疑ACI嘅生產能力! 佢出嘅FIGURE工藝同其他廠比一D都唔複雜,大把細廠都能夠出到更複雜嘅產品,唔明佢點解有咩原因可以拖咁耐!?
日本武將系列我諗都會被拖後推出,分分又等多幾年。
所以真係對呢間公司冇晒信心,以後都唔預訂。
天蠍座 發表於 11-2-2018 08:46 AM
真係好質疑ACI嘅生產能力! 佢出嘅FIGURE工藝同其他 ...

聞風是給工廠拖累,好似已解決,話說下半年度陸續出貨。
我隻信玄君不知何年何月得到呢~
bigtomm 發表於 11-2-2018 09:54 PM
聞風是給工廠拖累,好似已解決,話說下半年度陸續出貨。
我隻信玄君不知何年何月得到呢~ ...

信長信玄上杉~仲有隻真田訂了都不知要等到何年何月
天蠍座 發表於 11-2-2018 08:46 AM
真係好質疑ACI嘅生產能力! 佢出嘅FIGURE工藝同其他 ...

我都好懷疑佢地既生產力,因為佢地話係廠房新年前有其他產品生產緊好繁忙所以要再delay,我心諗有邊間廠唔繁忙,唔通要等到工廠冇其他order先生產到 笑死
bbqbun 發表於 12-2-2018 10:16 AM

沒錯,未必有下次一係等現貨
本地香港公司都係齋吹唔識做嘅多,間間都浄係識開訂,一講到岀貨只係識拖!
細個個年代邊有話訂野,我第一次聽到是想買ht初期兵人,無現貨,一定要訂,無計。
mma779 發表於 12-2-2018 01:35 PM
我都好懷疑佢地既生產力,因為佢地話係廠房新年前有其他產品生產緊好繁忙所以要再delay,我心諗有邊間廠唔 ...

佢地話新年前好繁忙要delay !?
今個新年 !?

最幣我隻條頓騎士係2015年12月俾訂,即係2016年新年又忙,2017年新年又忙,2018年新年都好忙....
咁嚟緊2019年新年出唔出到貨..... !?

bbqbun 發表於 12-2-2018 10:16 AM

師兄,真田可以訂咩?早兩三個月前問客服話未開訂。不過就算開訂,我諗可能要等兩三年都似。而另間廠隻真田真係食唔落口。
bfish 發表於 15-2-2018 11:48 AM
師兄,真田可以訂咩?早兩三個月前問客服話未開訂。不過就算開訂,我諗可能要等兩三年都似。而另間廠隻真 ...

好似話會場有預訂:DD
最後 無左 回事
四隻字.....莫名其妙……