Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys The matrix 1/6 Neo collectible figure

本身係Matrix迷, 以前Mcfarlane我全部都有儲, 今日同埋老婆上去諗住訂硬,但係睇完辨真係放棄咗:67:明白到戲內造型本身都冇乜特別只係黑衫黑褲黑風褸, 但係個地台真係一d誠意都冇.........
就咁收人千四蚊我說服唔到自己囉⋯⋯:67:

睇吓56樓  發表於 30-1-2018 08:43 AM
因為個地台冇誠意已放棄?.....Matrix迷?
takeshi 發表於 29-1-2018 02:23 AM

其實如果冇玩開12吋既又點會介意個地台普通吖,而家sic都賣8舊既年代,千4蚊買到呢隻,就算唔平都唔算貴啦……上幾層仲好笑,話淘記有頭似過呢個,真係咩人都有呀~
依加d炒家以為吹淡可以幫佢地賺錢.... 炒單.... 冇聊之極
d人甘醒,晨早就自組一件出泥比較 HT 產品.... 成日吹淘寶d野。
takeshi 發表於 29-1-2018 02:23 AM

真係得啖笑!!
睇左實物,載超狀態真係好似,手的確是大左少少,要重溫套片再研究。另外心情好矛盾,早前ht好興塑膠鞋時嫌佢唔夠誠意,我肯定佢係布鞋的先驅,至現在又擔心佢對皮鞋同索帶唔擺得耐。希望神父look會有全新頭雕,等得太久了。

睇吓56樓  發表於 30-1-2018 08:38 AM

辛苦揾到個藉口唔買又省番千四,你比條路佢行下得唔得?
GUNGUN 發表於 29-1-2018 07:15 PM
辛苦揾到個藉口唔買又省番千四,你比條路佢行下得唔得?

{:1_374:}{:1_374:}{:1_374:}
neo.L 發表於 29-1-2018 03:31 AM
其實如果冇玩開12吋既又點會介意個地台普通吖,而家sic都賣8舊既年代,千4蚊買到呢隻,就算唔平都唔算貴 ...

我留意咗啲外國網, 淘佬幾年, 莫講話matrix, 連一個似得過呢個既keanu reeves都唔見. 所以都好想見識吓 淘佬好得個頭係點.

地台就更得啖笑, 買唔買最主要係睇地台係咩玩法

出過Matrix 1/6 Neo 尼歐 嘅牌子有:

CM Toys(唔包Body)

Medicom RAH

Redman Toys(未出)

Hot Toys

高下立見  發表於 30-1-2018 11:00 AM
mj23 發表於 30-1-2018 02:19 AM
我留意咗啲外國網, 淘佬幾年, 莫講話matrix, 連一個似得過呢個既keanu reeves都唔見. 所以都好想見識吓  ...

係,雖然大家都希望呢個頭會改好d,下隻續集個頭又再靚d……但問心,奇洛李維斯個樣真係難雕,唔好話大陸廠做唔到,外國神人都冇邊個真係似過呢個,kato當年放響現時點個隻都係“衫一流,頭雕完全唔似”更唔好講十幾年前出哥d史前物品去比……之前淘佬出過johnwick既頭,講真好難認得係邊位,個髮型 仲有個美人喙㖭呀……
mushroom 發表於 26-1-2018 11:21 AM
想睇辦,上次動漫展無睇到

我係電腦玩過哩隻MATRIX Game 駭客任務 - 關鍵抉擇 , 哩關超好玩自己一個以一敵百個Smith , 成隻Game自己做主角Neo , 可以慢動作避子彈 + 慢動作係牆壁上面跑

睇落又真係幾好玩  發表於 30-1-2018 10:58 AM
Matrix 呢d 90年代尾SF片, 點都會買隻支持. 但個人都係鍾意神父LOOK多一點, 如果HT肯出Martix Reload先算
反正又唔會買唔到, 現貨只係俾多幾百
不過得一個出名角色只有第一集有, 其他集數都冇
就係Mr. Anderson喇, HT你夠薑出我都會買, 記得包埋條機械蟲, 紅藍藥丸:DD
would be much nicer if HT can consider to use this same base design for this NEO