Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 toyspot 於 9-9-2008 09:49 PM 發表
figma 初音行貨已見街, 但超快消失, 只有D十幾算既貨可買!:59:

我今日都出左去 但見親都29x~3xx:42:
都唔明點解今次又會咁少貨........都唔知代理係咪傻左
出名受歡迎的就次次都少貨 d唔多受歡迎的就多貨到死 係咪咁想叫人快d放棄哩個系列.....:31:
原帖由 ckpole 於 9-9-2008 10:56 PM 發表

我今日都出左去 但見親都29x~3xx:42:
都唔明點解今次又會咁少貨........都唔知代理係咪傻左
出名受歡迎的就次次都少貨 d唔多受歡迎的就多貨到死 係咪咁想叫人快d放棄哩個系列.....:31:

等等等…
此處已經變做 神姬 figma 同好區 or (細小可動人型區) 了:34: . 歡迎歡迎:43:

figma:80: 想買的通常是買不到的, 也許是貴到......:59: , 不想買的便間間都150:45:

希望出年的 英機和牛黃丸 平d啦
原帖由 nakeman 於 10-9-2008 01:32 AM 發表

等等等…

nakeman大大及各神姬前輩, 想請下之前炒到上天果隻紅色電單車, 我尋晚係雞旺頂層見"生發零"一對連綠車, 想問下有冇問題? 唔通神姬都有老翻?
原帖由 OST 於 10-9-2008 09:50 AM 發表

nakeman大大及各神姬前輩, 想請下之前炒到上天果隻紅色電單車, 我尋晚係雞旺頂層見"生發零"一對連綠車, 想問下有冇問題? 唔通神姬都有老翻?

唔敢肯定答你,眾說紛紜,不過相信係無 game card既,淨陷,估計質素跟一般神姬一樣。
換著我的話,chk過齊件就放心買,除非好介意張 game card。

不過都係留番幫襯過既大哥答答你喇。
原帖由 nakeman 於 10-9-2008 12:44 PM 發表

唔敢肯定答你,眾說紛紜,不過相信係無 game card既,淨陷,估計質素跟一般神姬一樣。
換著我的話,chk過齊件就放心買,除非好介意張 game card。

:50: 原來張game card咁值錢架?!

但我對張game card真係冇咩興趣, 或者下次經過散買一盒紅電試下咩料先

anyway, 唔該晒大大你o既意見, thx!!:77:
原帖由 OST 於 10/9/2008 02:50 PM 發表

:50: 原來張game card咁值錢架?!

但我對張game card真係冇咩興趣, 或者下次經過散買一盒紅電試下咩料先

anyway, 唔該晒大大你o既意見, thx!!:77:

系呀, 一張game card = game入面的一set甲+素体 = 一盒完整的神姬的價值(web money)
但....一盒完整的神姬有gamecard + 一set甲+素体:73:
原帖由 nakeman 於 10-9-2008 12:44 PM 發表

我買左,不過係笑慢地庫買(貴8元)! 未正左玩, 表面上唔覺有問題,亦唔似係二手! game card 一定無!

紅色果盒係單層膠紙(透明膠袋未開但都無game card),綠色係兩層膠紙(外盒開過,吸塑未開及透明膠袋已cut開來取出 game card)!

其實大大可去ins 點2/f 或 笑慢地庫買, 佢地比較老實! x旺就可免則免!

大大買時如可以記住開盒check!

原帖由 toyspot 於 11/9/2008 12:53 AM 發表

我買左,不過係笑慢地庫買(貴8元)! 未正左玩, 表面上唔覺有問題,亦唔似係二手! game card 一定無!

紅色果盒係單層膠紙(透明膠袋未開但都無game card),綠色係兩層膠紙(外盒開過,吸塑未開及透明膠袋已cut開來取出 ...

開盒check?:@
原帖由 KATO 於 10-9-2008 11:49 PM 發表

系呀, 一張game card = game入面的一set甲+素体 = 一盒完整的神姬的價值(web money)
但....一盒完整的神姬有gamecard + 一set甲+素体:73:

唔該晒KATO大大:77:
原帖由 toyspot 於 11-9-2008 12:53 AM 發表

紅色果盒係單層膠紙(透明膠袋未開但都無game card),綠色係兩層膠紙(外盒開過,吸塑未開及透明膠袋已cut開來取出 ...

老實講, 買咁耐玩具都未試過即場開盒check, 好似好唔好意思咁:shy:
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 11-9-2008 11:29 AM 發表

想連 game 卡的話, 我會去肥趣買,

雖然貴, 但一定是正版連 game 卡:34:

貴咁多…:angry:
原帖由 OST 於 11-9-2008 09:48 AM 發表

老實講, 買咁耐玩具都未試過即場開盒check, 好似好唔好意思咁:shy:

其實我都唔會係現場開盒check, 返左屋企先慢慢睇, 最多比佢厄一次!
推一推:^
不知為什麼我看的時候圖的方向不對:80:  

種: 今晚不讓你睡 (笑
花: ... (羞 :35: