Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 martinyeah 於 8-9-2008 08:52 PM 發表

我哩期先開始睇 魔法少女奈葉 !!now迷上左!!!上網睇下d玩具...嘩...我見菲特 咁貴ga!!!!! 有無人知點解...同邊到有平貨

聽講當時figma菲特D行貨已到香港,好似話香港代理傾唔掂版權,唔可以貼授權標貼,所以唔賣得!

現貨宜家已逐漸下調至3魚, 如再進一步下調,相信大貨可能會返!
原帖由 toyspot 於 2008-9-8 09:30 PM 發表

HK 我搵唔到! 不過埋單可能有so!

搵唔到:58:
講下邊隻啊!!:34:
原帖由 toyspot 於 2008-9-8 09:38 PM 發表

聽講當時figma菲特D行貨已到香港,好似話香港代理傾唔掂版權,唔可以貼授權標貼,所以唔賣得!

現貨宜家已逐漸下調至3魚, 如再進一步下調,相信大貨可能會返!

聽你咁講!! 姐係我唔洗咁急買....等多一陣:79:
原帖由 martinyeah 於 8-9-2008 08:48 PM 發表
我想問有無人睇過魔法少女奈葉!!!!我想知係咪有第一集ga....我見佢成日講返之前d野ga!!:?

魔法少女奈葉係有分"魔法少女奈葉,魔法少女奈葉as同魔法少女奈葉ss"..唔知大大睇左邊一集呢??
原帖由 martinyeah 於 8-9-2008 10:07 PM 發表

聽你咁講!! 姐係我唔洗咁急買....等多一陣:79:

呢個只係我個人推測,不是官方消息! 大大覺得價合可買!

上次 figma SABER 價位到 二魚中 至 二魚尾, 無幾耐就返左大貨!

未就係D素體! 你見到邊款有得買? THX!

原帖由 martinyeah 於 8-9-2008 10:06 PM 發表

搵唔到:58:
講下邊隻啊!!:34:

原帖由 KENTON 於 8-9-2008 10:27 PM 發表

魔法少女奈葉係有分"魔法少女奈葉,魔法少女奈葉as同魔法少女奈葉ss"..唔知大大睇左邊一集呢??

如果只係睇左 SS,咁第一季同A's就一定要睇....

小弟有寫過第一季的介紹,入便劇透有,請小心服用:http://ntlo.spaces.live.com/blog/cns!CAF9F035F96075EA!465.entry

原帖由 ntlo 於 2008-9-9 12:23 AM 發表

如果只係睇左 SS,咁第一季同A's就一定要睇....

小弟有寫過第一季的介紹,入便劇透有,請小心服用:http://ntlo.spaces.live.com/blog/cns!CAF9F035F96075EA!465.entry

我睇左ss 嘩...如來有咁多ga!!! thz^^解答
原帖由 toyspot 於 2008-9-8 11:52 PM 發表

in's點有 ...but無白色
原帖由 toyspot 於 2008-9-8 11:48 PM 發表

呢個只係我個人推測,不是官方消息! 大大覺得價合可買!

上次 figma SABER 價位到 二魚中 至 二魚尾, 無幾耐就返左大貨!

算啦!又唔係急...等下!!!! 係wo! thz^^
原帖由 KENTON 於 2008-9-8 10:27 PM 發表

我睇左ss....now 要dl返之前個d 睇
原帖由 martinyeah 於 9-9-2008 01:23 AM 發表

我睇左ss....now 要dl返之前個d 睇

之前個d的蘿莉實在太可愛.......搞到我有d頂唔住 最後放棄左睇...........:31:
原帖由 ckpole 於 2008-9-9 01:28 AM 發表

之前個d的蘿莉實在太可愛.......搞到我有d頂唔住 最後放棄左睇...........:31:

又話可愛 又唔睇姐係...點???? 不過我覺得d畫工 一般...打個陣ok囉!!!
figma 初音行貨已見街, 但超快消失, 只有D十幾算既貨可買!:59:
原帖由 martinyeah 於 9-9-2008 03:14 AM 發表

又話可愛 又唔睇姐係...點???? 不過我覺得d畫工 一般...打個陣ok囉!!!

可能係我個人問題.....太可愛的人設有時唔係咁頂得住:31: