Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 nakeman 於 2008-7-21 02:12 AM 發表

咩唔知呀…
我影左咁多相(無錯,就係果10幾張相)俾你睇,又點會唔知佢型呀。
不過唔玩過又真係唸唔到咁好玩喔…
:43:

又一日囉喎,藍甲蟲d相呢?

睇相正.....點知一囉上手......好正真係...:D
有無人 有買限定版???其實大家覺得直唔直????:no:
原帖由 nakeman 於 2008-7-21 01:21 AM 發表

不一定,要看市場。
figma lucky star cos 涼宮 網上通販市面仲賣緊4字頭…:70:

買家肯俾錢,賣家又點會唔賺呢…

唉...又要比錢:angry:
原帖由 martinyeah 於 21-7-2008 03:33 AM 發表
有無人 有買限定版???其實大家覺得直唔直????:no:

唔好意思,無答過你添,
我都想入siren只限定,因為頭飾改左,更加邪,更有型。
但一定要睇過價錢先至可以決定,不過未見到有貨。
價錢的話我估起碼要一個double,如果正確,我唔會入,太貴喇,買只舊版自改都無咁傷。
不過如果有興趣儲限定野,咁又另計。
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 21-7-2008 02:29 PM 發表

限定有時係神姬 game 入面連特性都變左, 所以買左會多左一隻唔到的素體, 我都成日買限定 :43:

只game好唔好玩呢?目標要做d咩架?
可惜我唔識日文,又唔想安裝遊戲,更加無耐性去升level…:56:
頭像被屏蔽
我想問神姬只得online game?有冇出過pc 單機game?thx
原帖由 nakeman 於 21-7-2008 02:08 AM 發表

可能我遇鋪不淑…又或者有其他地方會便一點,但重點是,價錢沒有因網上通販而降下來…

不過玩具過10算我絕不考慮…我買會具不是為了炒作的,被炒高的玩具,賣來玩實在有點不值。

呢個問題 其實真係好因人而異 ..........
普通版被炒到天價 當然無視之........但有時情況偏偏是相反
小弟當年就曾為儲齊一d玩具 而買過20算以上的玩具......
貴就當然覺得貴 但就差一只就儲齊 而且市場又缺貨 事關是限定版又不會再版..........

故此 現在小弟買玩具 如果是限定版的話 還是早一兩個月找店舖相議好價錢落訂
免得到出貨的那時才落街搵上網bid  那時都被人炒到天價了...
不過說回來 令小 弟回想起之前wf會場限定團長泉一出個時
賊船的定價好像是750......足足30算:50:
不過最值得驚訝的是 回家一上td就見到某版主買了的帖..........
原帖由 jim 於 21-7-2008 02:29 PM 發表

限定有時係神姬 game 入面連特性都變左, 所以買左會多左一隻唔到的素體, 我都成日買限定 :43:

偷偷問一下 限定版多數幾銀到:DD
老實講 我依家都只見過黑天使同白惡魔的現貨 黑鳥就真係見都未見過:49:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
又執左一晚相…
你話咁搞法邊有時間打機呢…:56:

頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 21-7-2008 09:19 PM 發表

要一言兩語講隻 game 點玩, 有點難度, 應該係睇住d 神姬對戰咁上下

如我想象相若。
但點決定勝負呢?
打鬥時有動畫交代嗎?