Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

主題區果個置頂既拉打區你知唔知係咩事......?
deaiglex 發表於 12-6-2010 09:46 PM

点知啊。。。。。。。。。哦,他地搞团购je于是先至==
点知啊。。。。。。。。。哦,他地搞团购je于是先至==
VEDA 發表於 12-6-2010 10:01 PM

係架~開團失敗左成個月之後毫無警告地突然清場~你會有咩感覺~?:78:
係架~開團失敗左成個月之後毫無警告地突然清場~你會有咩感覺~?
deaiglex 發表於 12-6-2010 10:03 PM

呃。。。。。。。咁尼度系讨论区又唔系交易区,唔得就唔出奇喇。
既然讲到讨论就梗系唔多唔少要发消息啦,呃,偷跑消息都算挂?:(
而且尼个贴都差唔多两年咯,唔会咁易话没就没挂?
呃。。。。。。。咁尼度系讨论区又唔系交易区,唔得就唔出奇喇。
既然讲 ...
VEDA 發表於 12-6-2010 10:20 PM

問題係佢地清左我地場之後先黎反商業活動呢.........:78:
偷跑消息比較敏感~有D人可能葡萄牙人化~到時發生我咩事我地估唔到~:67:
一個區比唔比人清場似乎同時間無關~因為之前果個清場之前其實仲有一個~都應該有一段時間~所以嘛.....:78:

島田大神的黑子MK2立繪~?:78:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

中文字果然博大深心定白子本身係甘設計呢.....?:44:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
島田大神的黑子MK2立繪~?
deaiglex 發表於 12-6-2010 10:59 PM

终于发图了咩?你个松鼠d。。。。。。。。。边到老je,明明就系旧年注ge册==
中文字果然博大深心定白子本身係甘設計呢.....?
deaiglex 發表於 12-6-2010 11:01 PM

讚~~~~:34:
頭像被屏蔽
那是貂
SHINLEO 發表於 12-6-2010 11:28 PM

松鼠d指发图人而已∼
頭像被屏蔽
回復 3793# deaiglex

嗯...我也不知道當年的大事...我資歷淺嘛...:35:
回復 3797# SHINLEO

嘿, 結果神姬不也是成為了豪人之坑嗎?:38:
回復 3798# SHINLEO

這些就唯有留到往後的神姬遊戲吧.:38:
回復 3821# chunwai0091

未預訂的紳士+1:44:
國防預算不足...