Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 jim 於 17-4-2008 11:51 PM 發表
一開就見到張卡

唔..........大大show的呢兩隻 係我最新的目標呢:shiny:
不過........我隻鳥型 就一開睇見個包包 係見唔到張上網卡...........:sad:
唉 算啦 當給自己一個教訓啦:49:
不過話說回來 大家都係邊到買神姬的
我見灣仔太源街的日x 好似都有幾多神姬 不過全是包實晒 開唔到 冇得check臉 所以都冇係唔到買過..........
而油麻地的現x點 就有幾間都有 但mk好似除最新的一彈外 大部份舖都無舊神姬買:die:
頭像被屏蔽
原帖由 紫馬燕雀 於 17-4-2008 09:51 PM 發表
我家有個大萌神姬∼希望其他大大喜歡:64:

http://farm3.static.flickr.co ...

大萌神又降臨:@:handshake::46:
不過 大大你個大萌神的頭係咪figma的啊
如果係  咁就好玩啦:shiny::he::DD
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 18-4-2008 12:17 AM 發表

先set 好pose 再影, 但本人部腦太弱, 所以無試過

剛發現神姬隻game 好似更新到第5 同6彈.........
咁第7彈張上網卡咪仲未用得到...........
原帖由 jim 於 18-4-2008 12:23 AM 發表

通常係唔會係旺角同深水 買的

銅鑼灣 sxgx 同 肥趣 最齊

我通常係 丫鳥 同 動漫展買 , 平 d :DD

sxgx都有嫁 第幾層有呀 :handshake:
同埋 成日聽人講肥趣 其實間野係邊到嫁:?
不過 聽你咁講 下次的動漫展唔去唔得啦:D
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 ckpole 於 18-4-2008 12:31 AM 發表

剛發現神姬隻game 好似更新到第5 同6彈.........
咁第7彈張上網卡咪仲未用得到...........

拍照模式用到:DD
原帖由 ckpole 於 18-4-2008 00:19 發表

大萌神又降臨:@:handshake::46:
不過 大大你個大萌神的頭係咪figma的啊
如果係  咁就好玩啦:shiny::he::DD

是figma頭∼你都試吓玩:he:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 20-4-2008 01:07 AM 發表
中毒一入 :59:

入得好!:he:
原帖由 jim 於 20-4-2008 01:07 AM 發表
中毒一入 :59:

入左幾錢
我見成#$*:70:卻步..........