Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 jim 於 16-4-2008 05:52 PM 發表

全部都買, 就唔使煩 :66:

我就全部買左啦, 除左電擊限定:63:

老實講 我只中幾隻的毒 其他都無視了..........:(
不過說回來 自上td後 就不停中毒:time:
就好似琴日仲諗唔知點好 今日望多兩日:handshake:
就立即劇毒攻心 不得不走去解毒:47:
最後 用$^X左右 入左鳥同天使:31:
搞到依家真係變左在職貧窮了:63:
頭像被屏蔽
原帖由 ckpole 於 16-4-2008 07:43 PM 發表

老實講 我只中幾隻的毒 其他都無視了..........:(
不過說回來 自上td後 就不停中毒:time:
就好似琴日仲諗唔知點好 今日望多兩日:handshake:
就立即劇毒攻心 不得不走去解毒:47:
最後 用$^X左右 入左鳥同天使:3 ...

係$ ^XX 定係 $^X 呀?
後者的話,恭喜你喇,好價錢。
大家一起神姬破產吧:44:
最近我都入返cat & dog:$

原帖由 chunwai0091 於 16-4-2008 09:29 PM 發表
大家一起神姬破產吧:44:
最近我都入返cat & dog:$

限定版那個嘛?
原帖由 nakeman 於 16-4-2008 10:07 PM 發表

限定版那個嘛?

只是普通版:51:
但bid回來要成^&x:72: :70:
原帖由 nakeman 於 16-4-2008 09:26 PM 發表

係$ ^XX 定係 $^X 呀?
後者的話,恭喜你喇,好價錢。

係後者 我覺得都ok 所以立即入左:handshake:
原帖由 ckpole 於 17-4-2008 12:33 AM 發表

係後者 我覺得都ok 所以立即入左:handshake:

嗯…值得開心。
呢兩個我都好鐘意,可以留意一下。
原帖由 chunwai0091 於 16-4-2008 10:29 PM 發表

只是普通版:51:
但bid回來要成^&x:72: :70:

原來咁值錢架…:handshake:
原帖由 nakeman 於 17-4-2008 12:49 AM 發表

嗯…值得開心。
呢兩個我都好鐘意,可以留意一下。
http://lh5.ggpht.com/dunn.kk/ReDsob1nL ...

不過 發現左個問題 我打開左鳥 發現書明書個包入面好似小左張神姬的卡
個張有銀色一條野個張卡 .......................
原帖由 ckpole 於 17-4-2008 12:54 AM 發表

不過 發現左個問題 我打開左鳥 發現書明書個包入面好似小左張神姬的卡
個張有銀色一條野個張卡 .......................

那是再販貨,
只有首販才有上網卡附送的。
沒所謂喇。
原帖由 nakeman 於 17-4-2008 01:02 AM 發表

那是再販貨,
只有首販才有上網卡附送的。
沒所謂喇。

原來如此:78:
話說 大大的圖 毒性都頗高的說
第一幅真的很吸引  第8彈 最吸引的 就只有這隻.......
另外的fly鳥同ex 都ok嗎 事關我幾中意佢用古老式日本的fly機的造型 同埋隻ex好似好多武器玩:shy:
原帖由 ckpole 於 17-4-2008 01:14 AM 發表

原來如此:78:
話說 大大的圖 毒性都頗高的說
第一幅真的很吸引  第8彈 最吸引的 就只有這隻.......
另外的fly鳥同ex 都ok嗎 事關我幾中意佢用古老式日本的fly機的造型 同埋隻ex好似好多武器玩:shy:

謝謝你喔。:handshake:

飛鳥我覺得一般,主要扣分在於變化較少,只可照跟說明裝配,對我來說樂趣少了點。

Ex我還未深入去玩,但感覺不錯,而且較便宜,值得留意。
原帖由 nakeman 於 17-4-2008 01:20 AM 發表

謝謝你喔。:handshake:

飛鳥我覺得一般,主要扣分在於變化較少,只可照跟說明裝配,對我來說樂趣少了點。
http://lh6.ggpht.com/dunn.kk/SADcusU3ZyI/AAAAAAAASGM/8tKY1-nzm3Q/s400/%E7%85%A7%E7%89%87_041 ...

唔 睇落的確一般呢 而且又冇得變形..............睇黎可以next啦
等我搵日得閒落mk格下價 平平地入粉紅頭髮個隻同埋隻ex先:DD
頭像被屏蔽