Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

今日入咗好可愛嘅貓貓:handshake: 但係揾唔好得意嘅狗狗:time:

原帖由 藤原拓海 於 12-3-2009 04:45 AM 發表
今日入咗好可愛嘅貓貓:handshake: 但係揾唔好得意嘅狗狗:time:

呢一隻係貂鼠黎架, 另一隻係松鼠黎 :DD

話時話松鼠應該易搵過貂鼠架wor!!

原帖由 chunwai0091 於 10-3-2009 07:04 PM 發表
因為我的不小心:47:
悲劇就發生了:cool:
整理個櫃時發現:

1.
燒熔了點的真鬼王:ice: :49: :Q
之前把它放在射燈下...
背部熔到陷 ...

果然隻夢魔同我一樣係同一套衫 :DD

不過話時話乜溶到咁丫,凹埋落去,你放左起果個位幾耐先搞成咁,等我都小心d先!!
不過有時裝埋裝甲,大大隻果d,真係好近d燈..都係一個煩惱黎

p.s 你最尾張相好得意..成張枱都係d動物一隻隻個d野..搞鬼 :66:
原帖由 KATO 於 10-3-2009 08:07 PM 發表

我都想出去影下, 不過好怕人地眼望望:cool:

係 -,- 其實我都好怕, d人既眼光好有問題, [有時會聽到人講,嘩~乜咁大個人仲咁低B ]
聽完真係O晒,:Q  ,有時聽完真係火都黎,你行過,咁都要俾你窒下既, 你唔同人有唔同嗜好同興趣, 玩呢d野唔等如低B,你理得我 !!:what:

真係唔明d人點解一見人拎住d玩貝就咁覺得, 不過呢d都係冇玩開玩具既人既一般想法,

有時睇開d, 我又拎得多出去影:shy: ,依家都費鬼事理d人望乜,又唔會少塊肉既!! 呵呵~:34:
最緊要自己覺得值得同開心唧....:71:

原帖由 hikalugo2 於 12-3-2009 05:03 發表

呢一隻係貂鼠黎架, 另一隻係松鼠黎 :DD

話時話松鼠應該易搵過貂鼠架wor!!

oh! no... :@ 見佢哋一個食魚一個食肉, 所以以為係貓貓狗狗:(
原帖由 藤原拓海 於 12-3-2009 05:17 AM 發表

oh! no... :@ 見佢哋一個食魚一個食肉, 所以以為係貓貓狗狗:(

早晨呀師兄,:65:   哈哈,我都唔明架呢樣..

唔明松鼠點解食肉 :26: ,仲要咁大舊...

你隻貂鼠邊度入架, 照之前觀察, 貂鼠差唔多冇晒個時, 松鼠都仲有,
之前睇post,見好多人都係因為得番一隻松鼠,先冇入到一set !
原帖由 hikalugo2 於 12-3-2009 05:22 發表

早晨呀師兄,:65:   哈哈,我都唔明架呢樣..

唔明松鼠點解食肉 :26: ,仲要咁大舊...

你隻貂鼠邊度入架, 照之前觀察, 貂鼠差唔多冇晒個時, 松鼠都仲有,
之前睇post,見好多人都係因為得番一隻松鼠,先冇入到一 ...

早呀大大:DD
係囉真係好唔明... 松鼠唔係食松果嘅咩???:DD
你都快啲入貂鼠啦,  我買嗰時剩返唔係好多隻咋

pls check pm
原帖由 藤原拓海 於 12-3-2009 05:30 AM 發表

早呀大大:DD
係囉真係好唔明... 松鼠唔係食松果嘅咩???:DD
你都快啲入貂鼠啦,  我買嗰時剩返唔係好多隻咋

pls check pm

嘻嘻,thx pm ^-^
要搵下松鼠lo咁要, 事慣呢set我都未入 :43:
你依家個神姬坑有幾深呀?! 哈哈  
見你呢排都開始入神姬, 係呢拓海兄你,之前玩開d咩架!?:58:
原帖由 hikalugo2 於 12-3-2009 05:36 發表

嘻嘻,thx pm ^-^
要搵下松鼠lo咁要, 事慣呢set我都未入 :43:
你依家個神姬坑有幾深呀?! 哈哈  
見你呢排都開始入神姬, 係呢拓海兄你,之前玩開d咩架!?:58:

唔洗客氣, 希望你都入到啦, 問過松鼠應該過幾日會再返
除咗貂鼠外, 近期追返啲輕裝, 其它要啱款先會買 lu,
另外有舖賣緊不連 game 卡嘅, 其實係啲咩貨嚟呢? 過唔到 QC? 老鼠?
事關近日好想買紅色電單車, 但係唔知有冇問題, 所以唔敢買住...
其實我玩具玩得好雜, 乜都有啲, 只要鍾意又唔貴便會入,
TF, Gunpla, Tomica, 合金魂, Figma, Revotech ...... 每樣都有少少咁啦, 講起真有啲失禮:42:

原帖由 hikalugo2 於 12-3-2009 05:11 AM 發表

果然隻夢魔同我一樣係同一套衫 :DD

不過話時話乜溶到咁丫,凹埋落去,你放左起果個位幾耐先搞成咁,等我都小心d先!!
不過有時裝埋裝甲,大大隻果d,真係好近d燈..都係一個煩惱黎

p.s 你最尾張相好得意..成張 ...

我只係照了一陣
就"拍"的一聲:Q
初時都唔為意
最近拿出來看就發現凹了:no:

輕天使唔係動物黎
我俾佢亂入:p :DD
吓:60: ......乜唔系貓狗咩:49:

唔理, 只要系神姬就得:DD
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 藤原拓海 於 12-3-2009 04:45 AM 發表

can you please tell me where you got it?:D I haven't got them yet.:what:
见笑............:49:

.................:78: