Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 jim 於 29-10-2008 11:54 PM 發表

今日行旺角只見到全成最貴做緊魚魚魚UP一隻, 其他地方都唔見有 :(

WTF!   鱼魚魚一隻??? 揾边個買呀!!!
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 29-10-2008 11:54 PM 發表

今日行旺角只見到全成最貴做緊魚魚魚UP一隻, 其他地方都唔見有 :(

我前幾日灣仔買都係魚魚魚+草草草草草草草草草+蚊蚊蚊蚊蚊蚊蚊蚊一SET兩隻..................
今日見16樓都係賣魚魚魚+草草草草草草草草草+蚊蚊蚊蚊蚊蚊蚊蚊一SET兩隻:34:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
比個good這一對黑白

相機叉電中, 只用2.0m的手機影........
點可以用lcd mon做背景, 又影得好:71:呢? d 燈要點set?
jim 兄, 你咁快試新裝? 好用嗎? 我的lv30 小cat打過命中lv2的綠車, 他tension一下都唔中我小cat, 只見他跳來跳去........:34:, 紅綠車的tension是否命中好低?

之前因為不能online, 很久沒有玩了已經不記得d setting, 現在kill左好多ex的神姬, 重頭再練, 但現在好像難練了很多.

知道kill神姬有影響嗎?
頭像被屏蔽
今日try了butterfly 好Q, 第一戰 我lv四十多(B級的貓貓)打七十多~~WIN了, 但是第二戰打 八十多時 DRAW了, 因為tension 全 MISS (tension時 命中只有4x多, 三下全miss):80:

最近的update, 明顯地比之前難升級了, 我想現在我四小女只有一至二隻去到A, 升唔升到s, 真難想像.....:56:

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 3/11/2008 11:58 PM 發表
今日一入 :60: :ice: :cool: :die:

真係唔知講咩好

應該說好貴的毒:59:
原帖由 jim 於 3-11-2008 23:58 發表
今日一入 :60: :ice: :cool: :die:

真係唔知講咩好

大大....想問問加上角果d...請問係邊度有售呢~?
頭像被屏蔽