Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Justice League - 1/6 superman collectible figure

chungyuihing 發表於 20-1-2018 01:08 PM
最錯係髮型,唔改唔訂,連prime 1 都做啱

https://www.prime1studio.co.jp/dcjl-superman-mmjl-06ex.html

咁你唔駛訂都得,
你睇佢連新造嘅發光頭都係錯髮型,
就知道ht已經疊埋心水決定錯落去…
gn01911426 發表於 21-1-2018 12:57 AM
咁你唔駛訂都得,
你睇佢連新造嘅發光頭都係錯髮型,
就知道ht已經疊埋心水決定錯落去… ...

反正JL會有part2, 仲有一部超人電影籌備緊,可能下一集梳番另一邊HT又唔駛改呢
題外話,有冇人收到消息會出埋隻奸角?
ares1029 發表於 21-1-2018 02:39 PM
題外話,有冇人收到消息會出埋隻奸角?

與其問Steppenwolf出唔出, 不如問Cyborg仲出唔出?之前展覽個earth mother box 係跟佢,依家跟咗batman, 危危扶喲
有理無理話知你,你買唔買好閒!
多你一個唔多!<<<hottoys 話的 !
wniwni 發表於 22-1-2018 07:44 AM
有理無理話知你,你買唔買好閒!
多你一個唔多!

咁一定啦,不過係竟然連髮型錯邊都唔改照出啫
響商品說明條例下,佢就算改,一係要俾人可以退款,一係就加多個頭,一係咩都唔改
bigtomm 發表於 20-1-2018 07:37 PM
其實官圖都可見凸紋,但唔明顯,要見實物。

實物非我所想,睇唔到咩紋,所以我唔訂v ...

原來唔止我, 連外國某網站都係咁講:

https://batman-news.com/2018/01/ ... ue-superman-figure/

不過我純想知是否我記錯定係HT無跟足, 因為我都無玩1:6好耐了, 其實出成點都唔會訂.
其實今次JL隻BATMAN同SUPERMAN件SUIT, HOTTOYS好似都係用返BVS件SUIT加多個新頭就當係JL VERSION, 其實BATMAN件SUIT係JL度應該多左好多PAD係件衫上面, 而SUPERMAN就多左肌肉暗紋, 好多大大都係CAP圖
咁batman tactial suit 無bvs 版,又有無跟足?
章戎 發表於 23-1-2018 10:20 AM
其實今次JL隻BATMAN同SUPERMAN件SUIT, HOTTOYS好似都係用返BVS件SUIT加多個新頭就當係JL VERSION, 其實BATM ...

唔知我有無睇錯FIGURE王D圖二人都好似有PAD噃{:2_298:}
根本係BvS。我唔係指頭雕。頭雕固然係BvS果個。
我意思係個樣同用heat vision對住 Lex Luthor果個一樣。

我唔係有怨言呀,其實我無入BvS superman 所以對我黎講絕對係正!

不過我好期待有笑容既superman :)
Justice League Cyborg係咪唔會出? 儲唔齊一套
請問是否已出貨?
打去SECRET BASE又冇人聽,有冇人知派到幾號?