Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Justice League - 1/6 superman collectible figure

賣幾錢?$$$

我都係只睇了一次電影覺得figure件衫唔似.
ps: 本來以為要等blu ray出了才可以cap圖, 但剛google一下又搵到少少圖可以參考一下.

隻figure好靚,但好。。。貴
髮型:74:同衫:74:都有問題
有個好奇既問題,就係點解ht既經出到隻superman version 3,但係suit既顏色都係未造到戲入既既光面效果,但我見坊間repaint都做到,唔知係咪有咩技術問題呢?

最錯係髮型,唔改唔訂,連prime 1 都做啱

https://www.prime1studio.co.jp/dcjl-superman-mmjl-06ex.html
Prime1是重做,ht是用舊模的吧?雙頭,對我來說新果個頭唔吸引,不過無舊版的朋友就有機會了
我有1.0,冇2.0,所以冇影響{:1_205:}
其實佢隻死光眼未發光前都整红色唔好咩……宜家真似白内障
訂左,冇人排隊{:1_214:}
hawker 發表於 20-1-2018 02:14 PM
其實佢隻死光眼未發光前都整红色唔好咩……宜家真似白内障

我都有同感,不過打算自己油返少少紅色去{:1_237:}
我都訂左了(千五找十雞)發光眼唔開燈有白內障,希望HT補返白色位置的瞳孔上去
jeffloh 發表於 19-1-2018 06:09 PM
ps: 本來以為要等blu ray出了才可以cap圖, 但剛google一下又 ...

其實官圖都可見凸紋,但唔明顯,要見實物。

實物非我所想,睇唔到咩紋,所以我唔訂v
phoenix_fai 發表於 20-1-2018 05:41 PM
我都訂左了(千五找十雞)發光眼唔開燈有白內障,希望HT補返白色位置的瞳孔上去 ...

expensive     :o
jeffloh 發表於 19-1-2018 06:09 PM
ps: 本來以為要等blu ray出了才可以cap圖, 但剛google一下又 ...

講真HT一定係用返舊模改一改顏色,再加個發光頭俾你地就算,仲點會肯花心機同你重新整過件衫丫...