Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kinis

[新品消息] UG合金百獸王

馬仔 發表於 22-1-2018 09:11 AM
如果平D會入一隻玩下.

有冇上現時睇過辦?我嗰晚衝上去一睇就決定走嘞:DD
wwwkcc 發表於 22-1-2018 09:16 AM
有冇上現時睇過辦?我嗰晚衝上去一睇就決定走嘞

下, WHY? 上色問題?{:1_215:}
wwwkcc 發表於 22-1-2018 09:16 AM
有冇上現時睇過辦?我嗰晚衝上去一睇就決定走嘞

我有點懷疑果隻展示品係之前的辦, 出大貨前我都去睇過仲問店呢隻係咪同大貨一樣, 佢地話係, 見隻辦唔係十分好睇,所以當時都無落訂, 留番大貨出睇定D先, 之後見網上開箱報告都幾好, 最終上星期入手, 感覺比隻辦好好多喎

嗰股氣冷卻返落嚟又唔想買lu  發表於 24-1-2018 10:38 AM

我自己剛剛買咗! 想不到實物居然比展示板還要出色很多! 可以肯定同大家講, 和第一版沒有版權的MadToys相比, 好多部分都係重新做過! 絕非求其重新上過一次色就推出市場!

看了有衝動想買,但應該和之前出的黑色限定版是一樣的吧?僅差顏色? 之前的黑色版是真的做的很不錯,但我那支沒有當場開箱檢查,結果黑獅子的關節轉動時完全沒有咔咔聲。{:1_198:}

有現貨出到街先講啦~唔改頭唔修正返啲核心問題,只修飾外觀無意思......改動唔多一定食屎(啲腳仔活動性重係唔多掂,同笨大比差太遠)  ~
我對((改良咗依句重有保留)),起碼知道佢死都唔肯改2-3號個頭就已經扣好多分,,黑獅大髀個夾位重係正前面>,<重要有空隙,都唔明點解唔搞搞佢,笨大都識加塊膠板遮啦~~。都重未講佢個價........:o

terrybond 發表於 25-1-2018 10:51 PM
我自己剛剛買咗! 想不到實物居然比展示板還要出色很多! 可以肯定同大家講, 和第一版沒有版權的MadToys相 ...

有無相睇睇有幾正?{:1_197:}
馬仔 發表於 26-1-2018 10:23 AM
有無相睇睇有幾正?

怎樣POST 相??

https://holland.pk/uptow/  發表於 26-1-2018 06:03 PM
其實上YouTube 已經有大把review.  有本地有海外,有興趣咪了解下。
icarus toys  嗰隻百獸王攞正牌㗎喎...
我好想買呀大家知唔知邊度仲有貨? 希望各位師兄幫幫手問下
everfree 發表於 26-10-2018 04:53 AM
我好想買呀大家知唔知邊度仲有貨? 希望各位師兄幫幫手問下 ...

如果一間公司做好產品又有版權,,,但市面完全無影可見,勸你都係忘記佢啦
everfree 發表於 26-10-2018 04:53 AM
我好想買呀大家知唔知邊度仲有貨? 希望各位師兄幫幫手問下 ...

之前現時點有
icarus toys的百獸王是無版權的,外國網站已經有討論。之前遲遲未大規模上市,聽講是因爲質量有問題,要不斷修正,但是已經修正了兩年多,仍未有消息,令人懷疑是不是因爲官方的壓力,導致不能銷售
美國百獸王同超時空要塞版權其實都係搶番黎
攪到百獸王都冇出現過機戰

之前mega box有展覽,佢都有賣(話有版權),,,,但最後市面無影~~

都係個句,如果有版權,,又肯聽民意,,,,修改返啲設定~加強質量~相信大家都會支持香港設計產品~
((以現在這個模樣及質量面世,實在可惜,明明可以造得更好))