Toysdaily 玩具日報

[新品消息] UG合金百獸王

生產商本身有關版權的說法:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
這真的是正品啊! 害我嚇一跳,真的要支持一下,買了黑色版了,所以過幾天會過去買一般版!{:1_205:}
i think 一般版 is more beautiful.
買了合金魂的我, 對這支沒有愛. 當初在未出合金魂時, 是有留意這一款, 但遲出問題, 導致B記遲來先上岸, 再過左成年多才出, 早排美版個隻又做特價, 要買既人都買曬. 而且未有版權之前, 都有人因為佢DESIGN好入左, 呢隻有咩人會入?
馬仔 發表於 15-1-2018 04:31 PM
買了合金魂的我, 對這支沒有愛. 當初在未出合金魂時, 是有留意這一款, 但遲出問題, 導致B記遲來先上岸, 再 ...

這款有改模,例如胸及腰前、紅/綠獅頭等~
請問這新彩版出面價錢幾多到?? thanks
wwwkcc 發表於 11-1-2018 10:10 AM
https://www.youtube.com/watch?v=1HZesvzPUeg

唔該師兄, 聽到關節卡卡聲, 加上見網上其他師兄報告, 彩版顏色幾唔錯, 要出手了
nela 發表於 16-1-2018 02:27 PM
請問這新彩版出面價錢幾多到?? thanks

普遍1.5K,聞說最早一批在UG訂時有優惠1.3K~
人仔貓 發表於 17-1-2018 11:52 PM
普遍15K,聞說最早一批在UG訂時有優惠13K~

Thank you .. 2月出糧重有就入盒
人仔貓 發表於 17-1-2018 11:52 PM
普遍15K,聞說最早一批在UG訂時有優惠13K~

奇蹟合金後, 相信好少人會13魚時訂了, 又唔知品質又唔知幾時出, 呢D 新廠都係見過實物見過報告先決定, 好彩今次無失望
尋晚FB玩具TV有彩版爆盒,有啲心動:shy:
我剛剛入咗隻黑版。十分滿意。手上已有Toynami 30 年版,及Mad Toy 版,比較下以呢复隻黑版最満意。
wwwkcc 發表於 19-1-2018 08:59 AM
尋晚FB玩具TV有彩版爆盒,有啲心動

但獅子型態時手腳好似做唔到八字腳, 同埋彈弓拳頭會360度轉, 鎖唔到某一角度, 揸劍時應該唔穩定, 呢兩點扣好多分
toylover 發表於 21-1-2018 12:08 PM
但獅子型態時手腳好似做唔到八字腳, 同埋彈弓拳頭會360度轉, 鎖唔到某一角度, 揸劍時應該唔穩定, 呢兩點 ...

係!所以最後都冇買到:38:
wwwkcc 發表於 22-1-2018 08:56 AM
係!所以最後都冇買到

如果平D會入一隻玩下.{:1_203:}