Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 2-Mark IV with Suit-Up Gantry 1/6 scale Collectible Set

Lawchee 發表於 8-5-2018 09:06 AM
可以遲些才截訂,那我就可以訂啦。

咩意思?唔明
cheang666 發表於 9-5-2018 11:47 AM
咩意思?唔明

未有錢,暑假時期就應該有了。
今日拎mark5 時問過,黃臂連mark4已停訂
淨mark4 仲有得訂
ef8192 發表於 10-5-2018 11:46 PM
今日拎mark5 時問過,黃臂連mark4已停訂
淨mark4 仲有得訂

thx ching
過2日得閒去訂先
準備派貨了!
TV開箱了!!!!!!!!!!!!!!!
完美版mark 3,較年輕既tony無傷痕全頭雕~

其實真心覺得靚過mark 50…

之前無入,今次入返,等派貨。 睇TV開箱,d質感做得好靚,擺出嚟display一定非常之正!
Btw,見到依家d網上炒家推到d Ironman天價咁(其實好多玩具都係),真係痴線!玩玩具變晒質,有時真係令到鍾意玩Figure嘅人好心淡。所以而家心態都變咗,訂到就訂, 訂唔到就玩少隻。
5月頭先訂 睇黎有排等:DD:DD:DD
72吋Figure 發表於 8-9-2018 01:43 PM
之前無入,今次入返,等派貨。 睇TV開箱,d質感做得好靚,擺出嚟display一定非常之正!
Btw,見到依家d網上 ...

我覺得同 Y拍而家取消唔駛俾拍賣費有一定關係, 炒家冇晒放售成本, 於是把價錢 mark 到高一高, 長擺係Y拍到放, 橫掂唔駛錢.  
eb1815 發表於 9-9-2018 08:05 AM
我覺得同 Y拍而家取消唔駛俾拍賣費有一定關係, 炒家冇晒放售成本, 於是把價錢 mark 到高一高, 長擺係Y拍 ...

都要有班驚成無野玩既玩家去後追先成事
已取的朋友,隻Mark IV籮柚都是這樣花嗎
IM被爆菊花?{:1_376:}
正常既 , 有唔同程度既戰損 !
請問各位大大,宜家派貨派到幾多號呀?