Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 2-Mark IV with Suit-Up Gantry 1/6 scale Collectible Set

billy007 發表於 2-1-2018 08:52 AM
咁請問仲會唔會有變色可能?mark 4應該用mark 6一樣用硬膠

相信底褲變色已係上一代出現……自diecast至今未再發生……但早期diecast mk43手掌仍有退色現像..其後那些型號暫時未見

唔怪之得舊版黄臂宜家可以2千尾入到货…………但都冇人會要{:1_208:}不過tony頭竟不是最新version都算奸(肯定想去舊version批死货)真想佢出一次怒吼頭

個頭好似是workshop 個頭?有錯請更正
billy007 發表於 2-1-2018 08:52 AM
咁請問仲會唔會有變色可能?mark 4應該用mark 6一樣用硬膠

我睇TD 開箱片講話唔會變色,我個人覺得信得過。當然你話要20年不變應該冇咩可能
iamsamuel28 發表於 2-1-2018 12:25 PM
個頭好似是workshorp 個頭?有錯請更正

應該係似mms273果個頭
剛上去看版,無人排。

好精美,有土地的師兄都應入手,有舊也值換新,上色靚好多!
非軟膠上色無咁易褪色
但經常俾陽光照射到的話就一定出事
個頭雕今次看來有頸關節~

今晚上去衝左Gantry set , Display個版好靚,隻MK6都好正,心大心細既師兄唔好上廿樓以免中毒要跌錢 !

其實唔計1/4,呢款黃臂版mark 4 應該系ht目前size最大,價錢最貴既1/6合金ironman figure產品!
另外mark 6 個地台都好正,等普通版派貨~~
是否月尾擮訂?

毒吓大家先,睇片
https://www.youtube.com/watch?v=i7lDFZobc9Y&feature=share
tony2013 發表於 2-1-2018 09:02 PM
其實唔計1/4,呢款黃臂版mark 4 應該系ht目前size最大,價錢最貴既1/6合金ironman figure產品!
另外mark 6 ...

師兄數漏左mark 44,所以只有第二大同貴XD

cant see........:47:

加左另一條link  發表於 4-1-2018 11:18 PM
今天執柜,發現家中上海版lv底褲竟開始變粉紅,估不到16/17年生產的仍是舊技術。

咁⋯⋯好唔好信多佢一舖,訂合金lV?