Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 孫行者

[新品消息] Inflames × Newsoul 西遊記系列 齊天大聖之王座 標準版&豪華版

sac 發表於 6-7-2019 11:42 PM
師兄,唔使理開心分享可以,自己開心就OK。
依件OK起碼我都有買普通版不過換左個周星馳孫悟空頭落去(因為 ...

咁又係,分享下啫,我又唔洗太介意人講咩嘅,不過果位師兄都應該冇惡意嘅,咁的確佢講嘅都係事實黎,不過果刻真係有少少無癮咁解。。。。

不過話時話,星爺個頭雕放係同果套甲夾咩?哈哈
mushroom 發表於 7-7-2019 05:02 PM
不用介意,上來有一段日子都知師兄是甚麼人,若不太認識,對於價錢敏感亦屬正常。

始終現在多炒家,大家 ...

係嘅,師兄你講得啱,我太過敏感左少少嘅又,多謝
elliottlai 發表於 6-7-2019 05:48 PM
我都係睇網上啲人講咋,而我講嘅係王座豪華版,當然我無求証過,我亦唔肯定係咪真,所以我咪講係聽講囉⋯ ...

真係奇怪,你出得文就預左有人回你,我講出事實同所見,唔啱你聽就扮到受害者咁,
之前你串我打錯字就得?你串人就天驚地意,人地講你就扮受害者?

jedi 發表於 8-7-2019 09:49 AM
真係奇怪,你出得文就預左有人回你,我講出事實同所見,唔啱你聽就扮到受害者咁,
之前你串我打錯字就得? ...

師兄..你無嘢丫嘛?扮咩受害者呀? 事實上我只係覺得你唔洗一開口講就好似講到我專登流料咁啫...你講出事實出黎係應該...指正亦合理喎..但係咪唔洗咁講嘢法呢??  你話我之前吋過你打錯字?? 老實講我真係唔記得喇..但我記憶中我就真係無係呢度吋過任何人..但如你真係覺得我吋過你既話..咁我同妳講聲對唔住....實在無必要大家互相針對既...呢度而經靜到咁...唔係下下記住邊個吋個邊個然後搵返機會黎吋返對方咁既...點都好喇..就算我以前有吋過你..都N年前喇係嘛..咁大家打個和,..唔好再嘈..以後開開心心一齊分享下玩具得唔得先..
其實唔覆就OK,大家明的,有時間不如影多啲相分享下
sac 發表於 8-7-2019 02:30 PM
其實唔覆就OK,大家明的,有時間不如影多啲相分享下

係嘅,不過可能我之前真係衰過口臭令到果位師兄不滿,
Jedi 師兄,咁喇!算我之前口臭令到你唔開心,我誠意向你致歉,家陣一人一嘢當打個和,以後唔好放係心度,大家都算係同好丫,無謂為左一兩無心話變到仇人咁嘛,咁有時我懶熟咁口臭左真係唔出奇嘅,但我真係無心,因為我真係諗唔起我幾時有吋過你了,以後我都小心啲說話,免得又得罪左人自己都唔知,好嘛?以後大家開開心心傾下玩具仲好啦,係咪?
真係好正...但真係好貴