Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Inflames × Newsoul 西遊記系列 齊天大聖之王座 標準版&豪華版

elliottlai 發表於 2-1-2018 10:48 AM
分別三間出過王座..老實講真係IT呢個比較好,神造唐既設計略嫌浮誇,無左係原著水簾洞原有果種味道....而MO ...

MOM Toys張虎皮青龍椅

最終都係忍唔住訂左
不過只係訂普通版就算
好怕關羽2都係呢類款式甲,所以考慮緊。。。

大聖同關羽,我會揀大聖,屋企個神櫃供奉緊佢  發表於 10-1-2018 12:47 AM
尋晚拎左個豪華版返屋企...重到我死咁滯, 身水身汗返到屋企..一拆開之後...個心情當堂覺得...值返哂...真係好X正...真係要加個X加強個語氣先得...成套嘢除左個披風略為馬虎少少之外...真係正到無倫....砌好哂放係房度..我真係愛不釋手..呢度望下果度睇下..對住佢差唔多3個幾鐘...真係3千幾都係底...但聽講而家炒到唔止天價..直情直飛宇宙咁滯..好彩當時有訂啫....
elliottlai 發表於 25-6-2019 03:24 PM
尋晚拎左個豪華版返屋企...重到我死咁滯, 身水身汗返到屋企..一拆開之後...個心情當堂覺得...值返哂...真係 ...

Ching,Post啲相開心share下
laiken 發表於 27-6-2019 12:52 AM

我怕我啲手機相傷眼喎,因為我一黎未有時間用相機影,二黎亦無各師兄影相嘅功力

手機真係放唔到相,夜啲再搞,抱歉
手機隨拍...質素欠奉...呢套王座的確係高質素...然後再黎個猴王集結....INFLAMES TOYS 又的確係做得幾好既....

laiken 發表於 27-6-2019 12:52 AM

已post , 傷眼勿怪.
六小齡童版嗎????
elliottlai 發表於 25-6-2019 03:24 PM
尋晚拎左個豪華版返屋企...重到我死咁滯, 身水身汗返到屋企..一拆開之後...個心情當堂覺得...值返哂...真係 ...

你真定假呀?  放埋D咁的消息

:45:~ 真係3千幾都係底...但聽講而家炒到唔止天價..直情直飛宇宙咁滯..好彩當時有訂啫....~ :45:

旺角銀城地庫 7 仔 咪有現貨囉,昨晚經過見到,現貨價比開訂價貴一兩百,咁就叫炒到天價? 直飛宇宙 ?

jedi 發表於 6-7-2019 12:12 PM
你真定假呀?  放埋D咁的消息

~ 真係3千幾都係底...但聽講而家炒到唔止天價..直情直飛宇宙咁滯..好 ...

我都係睇網上啲人講咋,而我講嘅係王座豪華版,當然我無求証過,我亦唔肯定係咪真,所以我咪講係聽講囉⋯⋯如果我講錯嘅,咁對唔住囉,唔洗講到我好似專登放假消息咁嘅,我只係個普通玩家,唔係行情報導,同埋七仔一向都唔會點參與炒賣架啦,咁佢仲有現貨,用返合理價賣亦唔奇嘅,我如有錯,你指正係應該,但係咪可以唔洗一黎就咁講嘢呢⋯⋯
補充多句,剛才上淘記睇,又真係有人賣到4800人仔,即5400左右啦,當然亦仲有好多賣緊唔係咁貴嘅,但上到五千幾都唔算少掛。。。。

真係有少少無癮,唔怪得而家少左咁多人出帖,下次仲有心情出帖的話,我會小心說話架喇,sorry 啦下
fitkiu 發表於 5-7-2019 05:22 PM
六小齡童版嗎????

係!呢間廠除左個星爺版,一直都係出六小齡童版,個人覺得無植毛版嘅頭雕,比植毛版嘅更神似
elliottlai 發表於 6-7-2019 05:48 PM
我都係睇網上啲人講咋,而我講嘅係王座豪華版,當然我無求証過,我亦唔肯定係咪真,所以我咪講係聽講囉⋯ ...

師兄,唔使理開心分享可以,自己開心就OK。
依件OK起碼我都有買普通版不過換左個周星馳孫悟空頭落去(因為至尊寶悟空有兩個頭唔好簁)
inflames個人覺得係內地廠家來講叫做最好,不過同hottoys比上色都係唔同水平,要努力一點。
elliottlai 發表於 6-7-2019 05:48 PM
我都係睇網上啲人講咋,而我講嘅係王座豪華版,當然我無求証過,我亦唔肯定係咪真,所以我咪講係聽講囉⋯ ...

不用介意,上來有一段日子都知師兄是甚麼人,若不太認識,對於價錢敏感亦屬正常。

始終現在多炒家,大家都因為炒價買唔到心頭好而有點不忿