Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 孫行者

[活動展覽] 率先同大家分享今年Toy Soul會場焦點!SOAP 1/12 TDK三部曲系列

mushroom 發表於 17-12-2017 12:07 AM
有特典訂得過,因為其他廠應該唔出忍者大師同訓練版Bruce Wayne

我15號果日係會場見到Hot Toys果兩盒MMS13同MMS67 BATMAN BEGINS,MMS13初版$12xx,MMS67 $16xx,係收藏家寄賣品,有包裝盒+紙套

不過自己已經有MMS155所以望吓就算,MMS67係有切割器,但係我DC果隻1/6入面都有,放且MMS67入面個Bruce頭絕對唔夠MMS155果個o甘似樣,所以67根本就係可有可無

初版MMS13 配件最孤寒但就係最值錢果隻
SOAP 1/12 TDK三部曲系列最初係出BATMAN BEGINS版(不過BEGINS版就一定要跟埋部遙控TUMBLER一齊先會有)
孫行者 發表於 17-12-2017 03:19 AM
我15號果日係會場見到Hot Toys果兩盒MMS13同MMS67 BATMAN BEGINS,MMS13初版$12xx,MMS67 $16xx,係收藏 ...

但係都無忍者大師和訓練版Bruce Wayne 喎

尋日出咗MAFEX隻BATMAN BEGINS(有Bruce頭)  發表於 17-12-2017 07:19 PM
孫行者 發表於 17-12-2017 03:19 AM
我15號果日係會場見到Hot Toys果兩盒MMS13同MMS67 BATMAN BEGINS,MMS13初版$12xx,MMS67 $16xx,係收藏 ...

Mafex 唔知會唔會出訓練版
"訓練版"我真係無太咩興趣, 寧願佢出忍者衫 (即ras那款) 或是未正式有bat suit, 仲係成個"SDU" 咁那個.(其實膠figure + 布mask, 揹帶已經好足夠) 另外就係西裝版吸引d. 明白佢地展覽都係想show多d demo出來, 但暫時睇同"成品"仲有好長距離...問心我唔想玩figure下下好似要"眾籌"咁, 大家夾舊錢出來等間公司慢慢開發, 再唔知何時才出貨咁. 我都係想一比錢就有得玩多d...

當年其實最想要batman begins suit, 不過要買車才有, 加上依家NECA, MAFEX都有出, 唔需要一定買SOAP.