Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具報告] 此骨不同彼骨仍very骨1:6 T-800 Endoskeleton v2.0

darknight 發表於 15-8-2017 08:09 AM
我睇漏左後頸位
所以要集思廣益

唔係師兄睇漏,只係大家留意既重點唔同,無可動手指我反而唔介意,造咗反而吃力不討好,但換手既方式實在令玩家覺得好煩。。。。。。我個人只要求HT係能力範圍做番應做既,但HT既宗旨係可以大賣搵錢既就著緊,其他既一概求其處理,候活既狂熱已經轉移至搏命搵錢呢方面。。。。。。_
加爾貓 發表於 15-8-2017 10:22 PM
唔係師兄睇漏,只係大家留意既重點唔同,無可動手指我反而唔介意,造咗反而吃力不討好,但換手既方式實在 ...

無計.....

惟有我自己不再狂熱HT...

狂熱在其他細廠和6"吧~
加爾貓 發表於 15-8-2017 10:22 PM
唔係師兄睇漏,只係大家留意既重點唔同,無可動手指我反而唔介意,造咗反而吃力不討好,但換手既方式實在 ...

唔一定的,有一定人氣ht 就會留力,ironman只係整新系列時出力,而且往往是因為競爭對手出招至咁。

Block widow做了四五個至似樣,美隊仲未似, Harley quinn 套戲唔算人氣高,但就落足心機。

所以好多時冷門野反而出得靚。
mushroom 發表於 16-8-2017 09:53 AM
唔一定的,有一定人氣ht 就會留力,ironman只係整新系列時出力,而且往往是因為競爭對手出招至咁。

Bloc ...

燙斗人系列受歡迎程度雖然已大不如前,但始終係主力,hea極有限,當然有對手出招迫吓HT就會俾多兩錢肉緊還招喇,而且Ver.1做得唔好唔緊要,仲可以有Ver23456,仲好,改好啲啲就可以令啲客又買多隻,而Harley Quinn套戲係唔算人氣唔高,不過個角色受歡迎,又唔同講法,俾心機做係正常。。。。。。但呢隻T骨由收訂到出貨足足搞咗年半,結果係除咗上色外,好多嘢連多年前出既第一隻T骨都不如,連Demo爛咗都唔執就咁放出來,好難令人覺得HT唔係hea做,我個人係好鍾意T骨,但拎過實物上手都覺得唔後悔無訂,就算現貨靚價都無後追意欲,可能係我個人吹毛求疪啩。。。。。

樓主可以留意吓隻T骨既上背部脊骨幾節係咪有扭唔正既問題,我朋友嗰隻就係完全扭唔返正,要拎去換。。。。。。

加爾貓 發表於 16-8-2017 11:02 AM
燙斗人系列受歡迎程度雖然已大不如前,但始終係主力,hea極有限,當然有對手出招迫吓HT就會俾多兩錢肉緊 ...

我意思係hottoys係會hea做的,基本上都係商業考慮,覺得點整都有人買,咪用少些力水。

T 800可能覺得不用再打響名堂,無機會再出,咁咪hea出
mushroom 發表於 16-8-2017 09:53 AM

Bloc ...

有時又真係估佢唔倒.

好似個魔街夠好,頭雕同配件都好, 但套戲唔得又貨量大就PK至今....

好難估嘅...
加爾貓 發表於 16-8-2017 11:02 AM
燙斗人系列受歡迎程度雖然已大不如前,但始終係主力,hea極有限,當然有對手出招迫吓HT就會俾多兩錢肉緊 ...

我都好鐘意T骨... 依家放走左1:4重係有根刺.....

往事只能回味...
_
加爾貓 發表於 16-8-2017 11:08 AM
樓主可以留意吓隻T骨既上背部脊骨幾節係咪有扭唔正既問題,我朋友嗰隻就係完全扭唔返正,要拎去換。。。。 ...

唔出奇.... 我都無再扭就咁DISPLAY了.... 算鬼數.

換左遲早氧化又係唔郁得.
darknight 發表於 16-8-2017 10:00 PM
我都好鐘意T骨... 依家放走左1:4重係有根刺.....

唔緊要,呢隻新T骨實有1/4版本,俾啲耐性等吓。。。。。