Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 魂 Shop 限定 SHF BATPOD (THE DARK KNIGHT)

Akiba Showroom 展出

隻joker唔掂
ghjhgjhgj

同Mattel隻Movie Master有得輝XD~  發表於 12-8-2017 01:29 AM
{:1_220:}

https://www.youtube.com/watch?v=j_ZdhNqEHvU

我諗如果B記可以去盡d加埋燈, 千五我都訂
加埋燈會仲係千五?......哈哈.....
你預2千以上啦.............{:1_214:}
個地台仲靚過MAFEX,頭轆玩側轉,個設計已經超越MAFEX,Mattel Movie Master同Bandai SIC 桂正和版
arde2046 發表於 12-8-2017 01:01 AM
加埋燈會仲係千五?......哈哈.....
你預2千以上啦.............

唔記得係bandai sad
呢個價⋯ 加多對蝙蝠翼就差唔多 {:1_374:}
9舊水 :DD

////////
其實都幾搞笑,有幾多個人買左之後會攞黎轉呢,只係一剎那既快感。但要記住係手轉唔係自轉喎....:DD
太貴...同埋戲入面其實佢除左急轉灣個下會前後轆快速轉,無出現過自轉,個下都係CG合成
寧願佢加燈...
前日開訂,尋日已經訂咗:78:
bonna 發表於 13-8-2017 02:03 PM
太貴...同埋戲入面其實佢除左急轉灣個下會前後轆快速轉,無出現過自轉,個下都係CG合成
寧願佢加燈... ...

正解.........話好正呀.....好勁呀,......好抵呀果D HIHI......呢隻野咁正, 佢地一定要訂10隻慢慢J啦.....{:1_374:}
arde2046 發表於 14-8-2017 11:08 AM
正解.........話好正呀.....好勁呀,......好抵呀果D HIHI......呢隻野咁正, 佢地一定要訂10隻慢慢J啦.... ...

點解12吋版果種非友即敵既態度都傳到其他版
唔係要分有米定係窮J
有錢咪買,唔岩心水咪睇下就算
大家根據事實,中立理性咁去討論
點解講下件玩具好玩唔好玩,買唔買得過,你都可以稱呼人地做HIHI?

你有自由去滿意同唔滿意一件玩具
亦都有自由去同意或否定他人既意見
你更加有自由去稱呼版友做HIHI(無錯,你確有此自由)
但咁樣有必要咩?
12吋版就係咁死嫁
亦都係TD今日靜到蚊滋飛過都聽到既其中一個原因

無意義既對立
搞到個論壇水靜鵝飛
呢個就係你留言既目的?
最HIHI果個係你