Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] Hottoys 的聖誕樹 - Iron Man MK-XLVI

gslm 發表於 4-8-2017 09:00 PM
我個人覺得太重手,其實合金係咪咁重要???

I'm also the one who do not insist to use die cast.  :!
Douglas.M.Saint 發表於 7-8-2017 01:25 PM
I'm also the one who do not insist to use die cast.

HT just want to find a excuse to make more money.

IM 7 just sold for 15K
Thanks for sharing !
hades9 發表於 7-8-2017 06:03 PM
HT just want to find a excuse to make more money.

IM 7 just sold for 15K

又唔好咁講
只係大家要求唔同姐
宜家Ht出果d膠im
都好多師兄話唔係合金Pass啦
我就覺就im係合金就有feel d
正如變形金剛咁
有一批覺得變形好緊要
又有D覺得造型緊要唔使變形都得一樣
黑 發表於 8-8-2017 10:59 AM
又唔好咁講
只係大家要求唔同姐
宜家Ht出果d膠im

Yes! 百米養百客  :)
黑 發表於 8-8-2017 10:59 AM
又唔好咁講
只係大家要求唔同姐
宜家Ht出果d膠im

我覺得出到真係膠, eg mk40, 有番mk6咁又唔甩色under 就正