Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MAX FACTORY x 千值練 1/6【強殖裝甲 加爾巴】

以為胎死腹中....快D出啦....
一號都未出,...出三號灰模有咩意思...
:42:
fktuen 發表於 13-2-2021 08:09 PM
一號都未出,...出三號灰模有咩意思...

預備好磅水,幾時開訂和公佈更多圖片?
Lawchee 發表於 13-2-2021 09:14 PM
預備好磅水,幾時開訂和公佈更多圖片?

暫時都只是觀望態度呢

個人始終對現有的 Max Factory可動 及 figma 都非常滿意.
論頭雕, 身型比例 及 塗裝都無得輸.

雖然這千值練版有發光 gimmick, 但如果與 MaxFactory 的「露臉」版比較, 我還是會選「露臉」版呢
關節唔知乜嘢物料? 唔知會唔會好易粉碎?{:1_215:}

村上征樹, 辛恩, 雷神三個仲型喎.
披星戴月 發表於 13-2-2019 11:09 AM
當然難收...大停刊前手提電話都未普及。高科技變曬底科技..

好多經典漫畫重出動畫漫畫都有同樣科技問題; 唔講漫畫, 強殖再出動畫改科技生活同情節都難度好高.
真係想佢出1/12 或者S H F  size 多啲,佢咁多角色,買一兩隻唔好玩、同其他12吋一齊display又唔夾,用細尺寸出多幾個角色好玩好多~
用真人版個款出重好

1/6scale full Action Guyver I, test shot Arrived!! This is the best no matter how you look at it!!

https://twitter.com/maxwatanabe/status/1453614263465963523?s=21
出到咁大隻跟本唔好玩,好似figma咁大已經好夠。
套漫畫係唔係爛尾?
馬仔 發表於 29-10-2021 12:11 PM
出到咁大隻跟本唔好玩,好似figma咁大已經好夠。

這是重現當年空心膠手辨模型呎吋造型,當時有加埋全身鋼珠很經典
bigbigfriend 發表於 29-10-2021 01:00 PM
這是重現當年空心膠手辨模型呎吋造型,當時有加埋全身鋼珠很經典

回憶返晒嚟~!
本人巨人控!終於等到了