Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[非官方產品] PERFECT EFFECT - PE-DX08 - ORIGIN LEONIDAS(補相)

妖,入鬼埋隻黑色,真係多多無好人。

原來黑色唔單止改色,加左獨角,大炮,爪,比起只係改色來得有誠意,而且半隻金牛入手,都算抵玩。

追得巧吖^^  發表於 21-8-2017 03:00 PM
So sad that the robot loose even with high price.
馬仔 發表於 21-8-2017 01:32 PM
妖,入鬼埋隻黑色,真係多多無好人。

原來黑色唔單止改色,加左獨角,大炮,爪,比起只係改色來得有誠意 ...

咁平{:1_215:}請問邊度買啊師兄?我見親都過千:die:
zakkee57 發表於 22-8-2017 12:10 PM
咁平請問邊度買啊師兄?我見親都過千

深水埗, PE個隻1000左右, 呢隻黑色就500左右.
馬仔 發表於 22-8-2017 01:34 PM
深水埗, PE個隻1000左右, 呢隻黑色就500左右.

謝謝, 有時間去望望
Nashlam 發表於 21-8-2017 07:41 PM
So sad that the robot loose even with high price.

PE個隻上色靚, 但關節鬆.

非PE黑上色一般, 關節部份比PE緊, 但手其中一個關節比PE更鬆.

兩隻來講, 買非PE個隻會開心D, 因為平一半.

PE個隻貴人一倍, 唔交足功課改善鬆關節, 底打...............