Toysdaily 玩具日報

查看: 11999|回復: 32

[玩具攝影] Storm Collectibles STREET FIGHTER V 1/12 RYU

真是一流~可動能力非常高~關節緊實剛剛好~還可以脫道袍變另一造型~

重現亞龍在GAME的動作都絕冇問題~超正~必買之選~

多謝支持~
挺好!!整體感覺比SHF更優
多謝分享!!

D舊化效果做得唔錯,皮膚有質感,連(.)(.)都上埋色...?!?
師兄係咪有貨卑街客?早兩日都只係派卑預訂客
Body完勝,但請問佢係邊個?
起初覺得定價有d貴同新廠出有d驚貨不對板,所以冇訂,但出左見到實物相又ok喎,想買右又唔見有街貨,尋日終於見到實物,即買!果然非常好,全隻風格同街霸5一樣玩真實!肉色處理,身型比例,肌肉紋理!衫嘅舊化處理!一定係咁多隻阿隆公仔入面出得最好,仲有波動拳特效!最驚喜係個掛架,設計好好,下隻ken唔洗諗!shf只可以話似街霸三入面嘅阿隆多d
SHF still seems like cartoon when compare with storm one.
167169 發表於 8-1-2017 11:09 AM
起初覺得定價有d貴同新廠出有d驚貨不對板,所以冇訂,但出左見到實物相又ok喎,想買右又唔見有街貨,尋日終 ...

師兄邊度有大約幾銀?我早兩日都唔見有俾街客!遲下好似有2p色!
alucard_lam 發表於 8-1-2017 02:21 PM
師兄邊度有大約幾銀?我早兩日都唔見有俾街客!遲下好似有2p色!

我係灣仔「蒸粉」可能係有人訂左唔要或有人開盒發現有問題唔要嘅貨放出黎,雖然我買時仲見有紙包住未開封,但腳位有關節未玩已經爆,不過我見其實影響大不,只係鬆左少少,可以接受就算!我走前仲見一盒
我係寶林蒸粉都見到有現貨

依隻真係好玩,造型似遊戲
關節可動佳,實物比相更正
唯一唔好係條頸短左D
比官圖拍得仲正, good!
爆衫仲要加條腰帶先抵讚, 官圖冇真係覺得怪
她期待之後隻司令
唔該各師兄!依家有的貨係咪先行配信版?隻隆真係好正!希望可以出到一系列
入咗, 係好正, 但係size太大, 夾唔到terry

拎咗,玩埋,造型真係好靚,評語係好睇唔好玩

對可動控的小第就幾失望,後悔訂了藍色Ryu, 幸好無訂司令同ken