Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ES合金 超獸機神 (完成)

Lawchee 發表於 1-1-2017 04:06 PM
見到$1080,都係放棄,繼續得萬能俠跌價。

尋日入左唔洗一隻牛
wordsky 發表於 3-1-2017 10:20 PM
鷹個兩個長方洞都多鬼餘,一個長方細洞一次過仲好LA, 而家咁只要變鷹同斷空我個頭個個位實爛
鷹永遠係機 ...

象條腰最麻煩...:cool:
guy_spider 發表於 4-1-2017 11:26 AM
尋日入左唔洗一隻牛

ching  可唔可以 pm 邊到入手?
好詳細的報告,支持{:1_377:}

個條膠條憬要好小心....所以我都唔再變了...由得佢人型
wordsky 發表於 4-1-2017 08:58 PM
個條膠條憬要好小心....所以我都唔再變了...由得佢人型

ching可否影少少相或講解下隻張既危險部份? thx
我都開左黎玩 LU, 聽到咁多斷腳報告 我都好小心咁玩. 我個隻鷹腳冇問題, 黑豹隻手條軸裝左槍就好易甩出黎, 支槍唔裝咁實就冇事. 最大問題係隻象金色位有條花痕, 唔知有冇得換返個金色位. 睇左咁多 CHING 既報告好似好化學咁, 但我個隻又冇啵, 合體後沒有甩甩漏漏, 用鷹變頭合體都冇問題. 很好玩. 如果可以換返個金色位就最好.
我成隻野... 人形/獸/戰車全部玩過兩 round.... 合體也試過3 round... 鷹面/現成面都用過晒... 暫時冇事.... 唔知幾時會玩爛.... 到時又有無得更換呢....:49:
剛剛去換左隻鷹,左右腳正常番,隻獅都換左,合體唔鬆,隻黑獅同個頭條蠅無換到,算啦,而家已經好好。
馬仔 發表於 7-1-2017 03:25 PM
剛剛去換左隻鷹,左右腳正常番,隻獅都換左,合體唔鬆,隻黑獅同個頭條蠅無換到,算啦,而家已經好好。

我只係換返件金色件算, 黑獅條軸唔換了, 接受到就算, 宜家靚仔晒
仲諗緊俾唔俾埋尾期,拎貨
ben1982 發表於 10-1-2017 01:58 PM
仲諗緊俾唔俾埋尾期,拎貨

如果有玩開Q版, 都直得入既, 有問題去觀塘換囉.

無玩開, 買左番來, 賣左佢, 無謂無左個定金.
拉大隊嚟十扑0下先.

ES 系列越出越成熟, 產品比例唔錯, 好 cute !!
gunconhk 發表於 10-1-2017 03:23 PM
拉大隊嚟十扑0下先.

我就係無買戰國魔神:no: