Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Evolution-Toy [太寶郎] (官網更新: 金屬比例修改)

777@code 發表於 6-12-2017 09:02 PM
玩到裙甩褲甩,LL聲。係玩磁石廠野 必須經過既經歷!利申:訂左等攞 ...

I ordered both evolution and Actiontoys but this is really bad
http://evolution-toy.sblo.jp/category/861389-1.html

Evolution know the problem of  shoulder, online teaching for loading the shoulders
荷包不勝付何................
如果只站屍, 問題不大, 好似都唔錯
設計簡單易變, 啱老餅
我反而越來越唔鍾意變型太複雜的玩具, 變完一次再還原已經唔想再玩
其實當巳砌好既模型會好D接受,合金含量好低....!

批貨俾海關扣住 ? 仲諗住今個禮拜有得玩㖭。
柏迪 發表於 8-12-2017 11:54 AM
批貨俾海關扣住 ? 仲諗住今個禮拜有得玩㖭。

我前天收到 奇脆 電話,可以提取了,我周末才過去黃埔提貨,順便找職員即時打開檢查,因為本人與磁石廠相性太差了。:he:

可能是合金量減少了,價格是16魚多,因為是之前訂購,會有95折。:78:

咁師兄有冇訂埋佢隻機甲創世記?  發表於 9-12-2017 08:58 AM
mfleo2010 發表於 8-12-2017 12:13 PM
我前天收到 奇脆 電話,可以提取了,我周末才過去黃埔提貨,順便找職員即時打開檢查,因為本人與磁石廠相 ...

{:1_377:}
等各師兄
開箱詳細報告
頭像被屏蔽
kadon 發表於 9-12-2017 03:45 AM
收沽主到電話有得攞但我係唔知邊間廠嗰隻太寶郎有得拎

Action toys 個隻都出貨了?
mfleo2010 發表於 8-12-2017 12:13 PM
我前天收到 奇脆 電話,可以提取了,我周末才過去黃埔提貨,順便找職員即時打開檢查,因為本人與磁石廠相 ...

沒有買磁石廠版本的機甲創世記,之前已入手了連輔助機"托列頓"的版本了,所以磁石廠的"單機版"不會考慮。

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
kadon 發表於 9-12-2017 04:27 PM
今日拎咗貨 咁嘅質素 平多五百先好考慮
傳唔到相無辦法俾大家睇下有幾差
1。心口個太陽標誌本來可以反入裡 ...

ching 重諗緊攞唔攞好.....,係超人睇display出黎上色系ok,但估唔到....
呢間野都幾搞笑,
由大部份合金
變成大部份膠
人訂了又要照買,
AT似老實些值得信任